Povezane vesti

Možda nije trebalo da dođem na dudinu sahranu! Čuveni Slovenac je nosio kovčeg legende, ali se kaje zbog jedne stvari

Možda nije trebalo da dođem na dudinu sahranu! Čuveni Slovenac je nosio kovčeg legende, ali se kaje zbog jedne stvari

Mondo 25.09.2021
Jure Zdovc se kaje zbog jednog poteza koji je morao da napravi dok je bio član Dudine reprezentacije. Jure Zdovc se kaje zbog jednog poteza koji je morao da napravi dok je bio član Dudine reprezentacije. Otišao je Dušan Ivković u legendu. Čuveni… »
"Možda nije trebalo da budem na dudinoj sahrani": Slovenački stručnjak se kaje zbog jedne stvari

"Možda nije trebalo da budem na dudinoj sahrani": Slovenački stručnjak se kaje zbog jedne stvari

Večernje novosti 25.09.2021
FOTO: N. Paraušić Legendarni strateg je trenirao Zdovca u reprezentaciji Jugoslavije koja je osvojila zlata na Svetskom prvenstvu 1990. i Evropskim prvenstvima 1989. i 1991, kao i srebro na Olimpijskim igrama u Seulu 1988. Jedno od najtežih sećanja… »
Zdovc: Možda nije trebalo da prisustvujem Dudinoj sahrani jer sam napustio njegovu reprezentaciju

Zdovc: Možda nije trebalo da prisustvujem Dudinoj sahrani jer sam napustio njegovu reprezentaciju

Mozzart sport 25.09.2021
“Mnogo mu dugujem. Promenio mi je život i na tome ću mu zauvek biti zahvalan. Nadam se i da sam ja njemu nešto pružio”. Jure Zdovc bio je jedan od velikana koji su prisustvovali sahrani Dušana Dude Ivkovića. Ivković je trenirao Zdovca u… »
"Možda nije trebalo da dođem na Dudinu sahranu!" Legenda jugoslovenske košarke šokirala zbog ispovesti nakon dolaska u…

"Možda nije trebalo da dođem na Dudinu sahranu!" Legenda jugoslovenske košarke šokirala zbog ispovesti nakon dolaska u…

Sportal blic 25.09.2021
Jedan od košarkaških velikana koji su prisustvovali sahrani bio je i . Ivković je slovenačkom košarkašu bio trener u reprezentaciji SFRJ 1990. kada je postala prvak sveta, ali i na Evropskim prvenstvima 1989. i 1991, kao i kod osvajanja srebra na… »

Vesti dana »