Povezane vesti
Nema opuštanja od starta: Budućnost ima visoke ciljeve i recept za ‘pantere’!
Hot sport 25.09.2021
Aleksandar Džikić započinje drugi mandat na klupi Budućnosti. On će debi imati protiv FMP-a u prvom kolu ABA lige, koji se igra sutra od 19 sati. Pred ovaj meč Aleksadnar Džikić je istakao da je dobro upoznat sa kvalitetima rivala. – Naš… »
Džikić: Moramo da pariramo energiji FMP, imaju agresivne bekove
Nova 25.09.2021
Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je da FMP igra agresivno preko celog terena i da će njegova ekipa u predstojećem meču ABA lige, pre svega, morati da parira energiji tima iz Železnika. „Naš protivnik je promenio sastav u… »
Biće zanimljivo! Derbi kola na startu ABA lige, a učesnici istog nisu ni Zvezda - ni Partizan
Sportal blic 25.09.2021
U prvom kolu regionalnog takmičenja ABA lige FMP putuje u Podgoricu gde će gostovati ekipi Budućnosti. Utakmica se igra u nedelju, sa početkom od 19 časova. Pred sam put trener ekipe iz Železnika Nenad Stefanović je dao kratku izjavu. - Nakon… »
FMP gostuje u Podgorici: Panteri spremni za meč protiv Budućnosti – ‘Oni su favorit, ali želimo pozitivan ishod!’
Hot sport 25.09.2021
U prvom kolu ABA lige ekipa iz Železnika putuje u Podgoricu gde će gostovati ekipi Budućnosti. Utakmica se igra u nedelju, sa početkom od 19 časova, a pred sam put trener FMP-a Nenad Stefanović je izneo očekivanja. – Nakon odlično odrađenog… »
Borac gostuje desetkovanoj Igokei, Cedevita kreće protiv oslabljene Krke
Mozzart sport 25.09.2021
“Ja sam čovek koji gleda samo pravo, i koji se ne plaši ničega, pun sam samopouzdanja i tako i ulazim u ovu sezonu što želim i da prenesem na svoje igrače”, kaže trener Dragan Bajić. Počela je da skakuće košarkaška lopta abaligaškim… »
Vesti dana »
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 14 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 39 minutajoš 23 povezane