Povezane vesti
Baka Aleksandre Prijović otkrila detalje iz njenog detinjstva
Nova 25.09.2021
Pevačica Aleksandra Prijović svoj 26. rođendan dočekala je u "grandovom" studiju na Košutnjaku snimajući emisiju ''Nikad nije kasno'', a tom prilikom na sceni su joj se pridružili baka i deka koji svake godine upotpune njen divan dan dolaskom u Beograd… »
Baš sam je iskritikovala: Prijina baka otkrila šta zamera unuki, a progovorio i deda! Evo kakva je pevačica bila u detinjstvu…
Kurir 25.09.2021
Aleksandra Prijović proslavila je svoj rođendan radno, a iznenađenje za sve je bilo pojavljivanje Prijine bake i deke na snimanju. - Meni kad je rođendan uvek svi dođu kući kod nas, naravno, i danas sam im rekla: Dođite na snimanje, taman eto pevamo… »
Vesti dana »
Pre podne sunčano, posle podne pljuskovi i grmljavina - temperatura do 26 stepeni Celzijusa
Euronews pre 40 minutajoš 16 povezanih
SOS Dečija sela Srbija povodom Međunarodnog dana porodice: Porast broja dece u domskom smeštaju, potrebna snažnija podrška porodicama
Insajder pre 5 minutajoš 2 povezane
MSP Crne Gore: Neprihvatljivo i politički neodgovorno da se jubilej obnove crnogorske nezavisnosti pokušava predstavljati kao čin usmeren protiv Srbije ili srpskog naroda
N1 Info pre 5 minutajoš 6 povezanih
Druga tura razgovora predsednika SAD i Kine: Tramp je sa Si Đinpingom uradio nešto što nimalo ne liči na njega
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih