Povezane vesti
Baka Aleksandre Prijović otkrila detalje iz njenog detinjstva
Nova 25.09.2021
Pevačica Aleksandra Prijović svoj 26. rođendan dočekala je u "grandovom" studiju na Košutnjaku snimajući emisiju ''Nikad nije kasno'', a tom prilikom na sceni su joj se pridružili baka i deka koji svake godine upotpune njen divan dan dolaskom u… »
Baš sam je iskritikovala: Prijina baka otkrila šta zamera unuki, a progovorio i deda! Evo kakva je pevačica bila u…
Kurir 25.09.2021
Aleksandra Prijović proslavila je svoj rođendan radno, a iznenađenje za sve je bilo pojavljivanje Prijine bake i deke na snimanju. - Meni kad je rođendan uvek svi dođu kući kod nas, naravno, i danas sam im rekla: Dođite na snimanje, taman eto… »
Vesti dana »
Danas novi protest u Novom Sadu, aktivisti najavljuju farbanje Bulevara oslobođenja u crveno
Beta pre 2 satajoš 4 povezane
BLOG UŽIVO „Policajci su spavali u kombijima i mi smo im prišli“: Aktivisti i opozicija zauzeli Stari savski most posle guranja s policijom, ova pesma je novi hit protesta
Nova pre 2 minutajoš 14 povezanih
Srbija osvanula u debelom zimskom minusu! U ovom gradu je izmereno -13 stepeni! Upaljen meteo alarm, čeka nas preokret! A evo kad opet stiže sneg (foto)
Kurir pre 2 satajoš 11 povezanih
Gorela kuća Alije Balijagića: Vatrena stihija izbila dva sata nakon ponoći: Policija na licu mesta
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih