Povezane vesti
Baka Aleksandre Prijović otkrila detalje iz njenog detinjstva
Nova 25.09.2021
Pevačica Aleksandra Prijović svoj 26. rođendan dočekala je u "grandovom" studiju na Košutnjaku snimajući emisiju ''Nikad nije kasno'', a tom prilikom na sceni su joj se pridružili baka i deka koji svake godine upotpune njen divan dan dolaskom u Beograd… »
Baš sam je iskritikovala: Prijina baka otkrila šta zamera unuki, a progovorio i deda! Evo kakva je pevačica bila u detinjstvu…
Kurir 25.09.2021
Aleksandra Prijović proslavila je svoj rođendan radno, a iznenađenje za sve je bilo pojavljivanje Prijine bake i deke na snimanju. - Meni kad je rođendan uvek svi dođu kući kod nas, naravno, i danas sam im rekla: Dođite na snimanje, taman eto pevamo… »
Vesti dana »

(Foto, video) gust crni dim kulja na sve strane, vatra se brzo širi: Prvi snimci jezivog požara kod Novog Sada, zahvaćene i kuće
Blic pre 2 minutajoš 35 povezanih

Zborovi građana Novog Sada najavili skup podrške studentima ispred Filozofskog fakulteta
Danas pre 1 satjoš 56 povezanih

Da li je sa pojačanjima završeno? Kk Crvena zvezda objavila roster za sezonu 2025/2026! Da li neko nedostaje ovom timu?
Kurir pre 42 minutajoš 27 povezanih

Bajatović za RTS: Sankcije NIS-u biće odložene, zalihe goriva u Srbiji do osam meseci
RTS pre 4 satijoš 32 povezane