Povezane vesti
Baka Aleksandre Prijović otkrila detalje iz njenog detinjstva
Nova 25.09.2021
Pevačica Aleksandra Prijović svoj 26. rođendan dočekala je u "grandovom" studiju na Košutnjaku snimajući emisiju ''Nikad nije kasno'', a tom prilikom na sceni su joj se pridružili baka i deka koji svake godine upotpune njen divan dan dolaskom u Beograd… »
Baš sam je iskritikovala: Prijina baka otkrila šta zamera unuki, a progovorio i deda! Evo kakva je pevačica bila u detinjstvu…
Kurir 25.09.2021
Aleksandra Prijović proslavila je svoj rođendan radno, a iznenađenje za sve je bilo pojavljivanje Prijine bake i deke na snimanju. - Meni kad je rođendan uvek svi dođu kući kod nas, naravno, i danas sam im rekla: Dođite na snimanje, taman eto pevamo… »
Vesti dana »

Nisu pročitali ni slovo, ali žele da naprave cirkus: Dubravka Đedović Handanović o novoj Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima
Kurir pre 2 satajoš 36 povezanih

Škotski mediji: "Partizan bio 27 bodova iza Zvezde - eliminisali su tim koji je ostao bez dva igrača"
B92 pre 19 minutajoš 66 povezanih

Tramp uvodi carine i do 250 odsto na lekove: Evropa planira selidbu fabrika u SAD, a da li će i Srbija biti u problemu?
Nova ekonomija pre 3 satajoš 58 povezanih