Повезане вести

Зоран Милановић : Ја сам најглупљи, шта би било да сам најпаметнији

Зоран Милановић : Ја сам најглупљи, шта би било да сам најпаметнији

Политика 25.09.2021
ВАРАЖДИН - Хрватски председник Зоран Милановић данас је у Вараждину, реагујући на изјаву министра унутрашњих послова Србије Александра Вулина да Милановић '„спада у глупље хрватске политицаре”, одговорио да он нема „своје… »
Милановић: Ја сам најглупљи…

Милановић: Ја сам најглупљи…

Вести онлине 25.09.2021
Хрватски председник Зоран Милановић данас је у Вараждину, реагујући на изјаву министра унутрашњих послова Србије Александра Вулина да Милановић “спада у глупље хрватске политичаре”, одговорио да он нема “своје галамџије и… »
Милановиц́: Ја сам најглупљи политичар у Хрватској

Милановиц́: Ја сам најглупљи политичар у Хрватској

Спутник 25.09.2021
Хрватски председник Зоран Милановиц́, реагујуц́и на недавну изјаву министра унутрашњих послова Србије Александра Вулина да Милановиц́ „спада у глупље хрватске политичаре“, изјавио да он нема „своје галамџије“ који ц́е, како је… »
Милановић: Вучић не може да промени чињеницу да је био ратни хушкач

Радио 021 25.09.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас у Вараждину да председник Србије Александар Вучић не може да промени чињеницу да је био ратни хушкач. "Ту чињеницу он не може да промени", рекао је Милановић новинарима у… »

Данас 25.09.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас у Вараждину да председник Србије Александар Вучић не може да промени чињеницу да је био ратни хушкач. „Ту чињеницу он не може да промени“, рекао је Милановић новинарима у… »

Нови магазин 25.09.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас у Вараждину да председник Србије Александар Вучић не може да промени чињеницу да је био ратни хушкач. "Ту чињеницу он не може да промени", рекао је Милановић новинарима у… »

Вести дана »