Povezane vesti

Jasmina Milutinović nova predsednica Advokatske komore Srbije

Politika 25.09.2021
Advokatica iz Čačka Jasmina Milutinović stupila je danas na dužnost predsednice Advokatske komore Srbije (AKS).AKS je u objavi na društvenoj mreži Tviter naveo da je potvrđen je mandat novim delegatima u skupštini AKS na period od 2021. do 2025… »

Skupština izabrala nove organe: Veljko Delibašić je novi potpredsednik Advokatske komore Srbije

Kurir 25.09.2021
Danas je na Pravnom fakultetu u Beogradu održana Skupština Advokatske komore Srbije na kojoj su izabrani novi organi. Za potpredsednika Advokatske komore Srbije izabran je dr Veljko Delibašić, advokat iz Beograda koji će tu funkciju obavljati četiri… »

Jasmina Milutinović nova predsednica Advokatske komore Srbije

Nova 25.09.2021
Na današnjoj skupštini Advokatske komore Srbije (AKS) na dužnost novog predsednika Komore stupila je Jasmina Milutinović, advokat iz Čačka, koja je na toj funkciji zamenila beogradskog advokata Viktora Gostiljca. Za potpredsednika AKS izabran je… »

Jasmina Milutinović stupila na funkciju predsednice Advokatske komore Srbije

Danas 25.09.2021
Nova predsednica Advokatske komore Srbije je Jasmina Milutinović, objavila je danas AKS na svom tviter profilu. „Upravo je stupila na dužnost nova predsednica AKS Jasmina Milutinović, advokatica iz Čačka“, navodi se u objavi na tviteru. Kako se… »

Jasmina Milutinović nova predsednica Advokatske komore Srbije

Radio 021 25.09.2021
Nova predsednica Advokatske komore Srbije je Jasmina Milutinović, objavila je danas AKS na svom tviter profilu. "Upravo je stupila na dužnost nova predsednica AKS Jasmina Milutinović, advokatica iz Čačka", navodi se u objavi na tviteru. Kako se… »

Vesti dana »

Danas još hladnije: Sneg i u nižim predelima?

B92 pre 2 satajoš 13 povezanih

Aung San Su Ći osuđena na četiri godine zatvora

Danas pre 1 satjoš 10 povezanih

Preminuo košarkaš Stevan Jelovac

Danas pre 10 satijoš 8 povezanih

Od danas pojačana kontrola saobraćaja

Politika pre 57 minutajoš 9 povezanih