Повезане вести
На време сам их терала да иду кући својим женама! Фолкерка без блама признала да је "кс пута" била љубавница ожењенима!
Мондо 25.09.2021
Изјава Злате Петровић хит на друштвеним мрежама. Изјава Злате Петровић хит на друштвеним мрежама. Певачица Злата Петровић увек је искрено говорила о свом приватном животу током каријере, па је познато и да је била у везама са… »
Фолкерка била љубавница ожењеним мушкарцима и не стиди се тога: Ниједна жена је није јурила, терала их је да иду кући на…
Курир 25.09.2021
Певачица Злата Петровић никада није крила да је својевремено била у вези са ожењеним мушкарцима, а сада је на мрежама један снимак постао виралан. Наиме, певачица је у једном интррвјуу признала да је " кс пута била у шеми са… »
Фолкерка била љубавница ожењеним мушкарцима и не стиди се тога: "Ја сам их на време терала да иду кући својим женама"
Блиц 25.09.2021
Фолкерка Злата Петровић никада није крила да је својевремено била у вези са ожењеним мушкарцима, те се чак и поноси тиме. - Са једним ожењеним мушкарцем била сам пет година. Била сам добра љубавница, али сам водила рачуна да… »
Вести дана »
Опрез! Веома опасна појава и овог јутра над овим деловима Србије: ево где је најкритичније
Телеграф пре 2 минутајош 17 повезаних
Лејкерси без трофеја, а судије су „превиделе“ ударац лактом у главу Луке Дончића (ВИДЕО)
Данас пре 58 минутајош 19 повезаних
На Сави код Славонског Брода преврнуо се чамац са групом миграната, има жртава
НИН пре 8 минутајош 12 повезаних