Povezane vesti

Pućdemon došao na kulturni festival na Sardiniji nakon puštanja na slobodu

N1 Info 25.09.2021
Bivši separatistički lider Katalonije Karles Pućdemon, koga je Madrid optužio za pobunu, prisustvovao je Katalonskom kulturnom festivalu na italijanskom ostrvu Sardinija, nakon što je pušten da sa slobode čeka saslušanje o izručenju Španiji… »

Lider katalonskih separatista ne haje za špance: Izašao iz pritvora na Sardiniji, pa pravo na koncert! Pristalice mu klicale

Kurir 25.09.2021
ivši separatistički lider Katalonije Karles Pućdemon, koga je Madrid optužio za pobunu, prisustvovao je danas Katalonskom kulturnom festivalu na italijanskom ostrvu Sardinija, nakon što je pušten da sa slobode čeka saslušanje o izručenju… »

Pućdemon došao na kulturni festival na Sardiniji nakon puštanja na slobodu

Danas 25.09.2021
Bivši separatistički lider Katalonije Karles Pućdemon, koga je Madrid optužio za pobunu, prisustvovao je danas Katalonskom kulturnom festivalu na italijanskom ostrvu Sardinija, nakon što je pušten da sa slobode čeka saslušanje o izručenju… »

Pućdemon pušten iz zatvora na Sardiniji

Danas 24.09.2021
Bivši katalonski lider Karles Pućdemon pušten je iz pritvora u Italiji, nakon odluke sudije da može na slobodi da čeka saslušanje 4. oktobra o izručenju Španji, koja ga tereti za pokušaj otcepljenja Katalonije. Sudija Plinia Klara Azena je… »

Španija, Katalonija i EU: Katalonski separatista Karles Puđdemon uhapšen u Italiji, pa pušten na slobodu

Danas 24.09.2021
Lider katalonskih separatista Karles Puđdemon uhapšen je na Sardiniji po španskoj poternici, a zatim ga pušten na slobodu posle saslušanja na sudu. Puđdemon ne sme da napusti ostrvo dok italijanske vlasti ne odluče o španskom zahtevu za… »

Vesti dana »