Povezane vesti

Vulin: Da je Milanović pametniji, ne bi napadao Srbiju

Politika 25.09.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je hrvatski predsednik Zoran Milanović najpametniji političar u Hrvatskoj, bio bi u najboljim odnosima i sa Srbijom i sa Srbima, a Aleksandar Vučić mu ne bi bio tema, prenosi Tanjug… »

Nastavlja se prepiska Vulin - Milanović: "Najgluplji političar"; "Šta bi bilo da sam najpametniji?"

B92 25.09.2021
Da je hrvatski predsednik Zoran Milanović najpametniji političar u Hrvatskoj, bio bi u najboljim odnosima i sa Srbijom i sa Srbima, a Vučić mu ne bi bio tema. To je danas izjavio ministar unutrašnjih poslova Alekandar Vulin odgovarajući na ponovne… »

Vulin Milanoviću, i obrnuto: Ko je najgluplji političar i šta bi bilo da nije

RTV 25.09.2021
BEOGRAD, VARAŽDIN - "Da jе Milanović najpamеtniji političar u Hrvatskoj, bio bi u najboljim odnosima i sa Srbijom i sa Srbima, a Vučić mu nе bi bio tеma. Ali, pošto jе najgluplji političar u Hrvatskoj, Milanović napada Srbiju, odlikujе… »

Vulin: Da je Milanović pametniji, ne bi napadao Srbiju

Dnevnik 25.09.2021
BEOGRAD/VARAŽDIN: Da je Milanović najpametniji političar u Hrvatskoj, bio bi u najboljim odnosima i sa Srbijom i sa Srbima, a Vučić mu ne bi bio tema, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. Ali, kako je dodao, pošto je… »

Vulin nastavio polemiku sa Milanovićem: Da je pametniji, ne bi napadao Srbiju

Danas 25.09.2021
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin danas je ponovo oštro govorio o predsedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću, poručivši mu da treba da bude u dobrim odnosima sa Beogradom i srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem. „Da je… »

Vulin ponovo replicirao Milanoviću: Da je pametniji, ne bi napadao Srbiju

Kurir 25.09.2021
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin danas je ponovo oštro govorio o predsedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću, poručivši mu da treba da bude u dobrim odnosima sa Beogradom i srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem. "Da je Milanović… »

Vulin žestoko odgovorio milanoviću: Da je pametniji, ne bi napadao Srbiju!

Večernje novosti 25.09.2021
Foto: MUP/EPA - Ali, pošto je najgluplji političar u Hrvatskoj, Milanović napada Srbiju, odlikuje ustaške zločince i Vučić mu je važnija tema od privrede u Hrvatskoj. Ja govorim u svoje ime, a da je Milanović pametniji, na izborima bi izborio bar… »

Vesti dana »