Povezane vesti
Džidža odgovorila ceci na prozivku! Oglasila se nakon skandala s Bosancem u Zvezdama Granda - još žešće! (foto)
Mondo 26.09.2021
Svađa Cece i Bosanca iziritirala je i njegovu ćerku Džidžu. Svađa Cece i Bosanca iziritirala je i njegovu ćerku Džidžu. Nova sezona Zvezda Granda počela je burno, a poslednju epizodu obeležila je svađa Cece Ražnatović i Dragana Stojkovića Bosanca. Ceca i… »
Ceca odbrusila Bosancu za Džidžu, a pisalo se da je ovako je njegova ćerka pretila žiriju: Nije prvi put pomenuta u Zvezdama…
Blic 26.09.2021
Rasprava Cece Ražnatović i Dragana Stojkovića Bosanca u "Zvezdama Granda" izazvala je veliku buru u javnosti, ipak, ovo nije prvi put da Bosancu neko spomene ćerku, pevačicu Aleksandru Stojković Džidžu. Bosanac je istakao kako je Marija Šerifović… »
Novi sukob cece i milija u Zvezdama Granda: On je potkačio da je narodnjak, a ovako mu je pevačica uzvratila!
Kurir 26.09.2021
Nakon što se posvađala sa Draganom Stojkovićem Bosancem, Ceca Ražnatović ponovo se sukobila sa Aleksandrom Milićem Milijem. Pevačica je nedavno u "Zvezdama Granda" otkrila da se sa nekadašnjim saradnikom sudi, a sada je došlo do okršaja zbog izbora… »
Bosanac isprozivao Viki da peva 100 godina, a nije napravila koncert! Ona mu odbrusila: Kad sam ja pevala, ti si bio pozadinac!
Kurir 26.09.2021
Dragan Stojković Bosanac se u sinoćnoj emisiji "Zvezde Granda" prvo zamerio Svetlani Ceci Ražnatović, da bi zatim isprozivao njenu kumu Viki Miljković. Nakon izvedbe jedne takmičarke, Bosancu se dopala njena boja glasa i smatrao je da treba da prođe u… »
Svi pričaju o cecinom napadu na bosančevu ćerku: Ona nije prvi put pomenuta u Zvezdama Granda, ovako je Džidža pretila žiriju!…
Kurir 26.09.2021
Rasprava između Dragana Stojkovića i Svetlane Ražnatović u muzičkom takmičenju " Zvezde Granda" izazvala je pravu pometnju, a nije prvi put da Bosancu neko pomene ćerku. Bosanac je istakao kako je Marija Šerifović "pevačina", a Ceca "samo popularna… »
Bosanac isprozivao Viki: Pevaš 100 godina, a još nisi napravila koncert
Nova 26.09.2021
"Ja sam koncert napravila, i to ne jedan nego više. Kad sam ja koncerte pravila, Bosanac je samo svirao kao pozadinac na mnogim koncertima, a ja sam bila nosilac tog događaja. Imam i dokaze", odgovorila je Viki Miljković Draganu Stojkoviću Bosancu… »
Prštalo u "zvezdama granda" Bosanac napao Cecu, ona mu žestoko odgovorila: "Što od ćerke nisi napravio zvezdu?"
Večernje novosti 25.09.2021
Foto: Printskrin Prva Ceca je odbila da se nađe u trci za Sanjinog mentora zajedno sa Bekutom, Bosancem, Viki i produkcijom. - Super je meni bila cura. Prva pesma pogotovo, u drugoj nije bilo Bog zna šta da se peva- rekao je Bosanac i time čačnuo Cecu… »
Vesti dana »
Tramp: Iran može da nas pozove ako želi pregovore, bez odustajanja od nuklearnog oružja nema sastanka
Nova pre 45 minutajoš 126 povezanih
Kako su građani Jugoslavije tek petog dana upozoreni na nuklearnu katastrofu u Černobilju
B92 pre 1 satjoš 46 povezanih
NBA liga izbacuje Srbina?! Šok vesti stigle iz sedišta NBA lige u Denver, Nikola Jokić i Nagetsi strepe!
Večernje novosti pre 1 satjoš 50 povezanih