Повезане вести
Контроверзни аустралијанац шокирао изјавом: Кирјос се емотивно сломио па најавио крај каријере – ‘Не знам колико ћу још бити у…
Хот спорт 26.09.2021
Аустралијски тенисер изјавио је да не зна колико ће се још бавити тенисом. Након што је изгубио од Стефаноса Циципаса на Лејвер купу, Ник Кирјос је најавио повлачење. Навикли смо од њега да шокира својим изјавама, чешће се… »
Кирјос: Не знам колико ћу се још бавити тенисом
Н1 Инфо 26.09.2021
Аустралијанац Ник Кирјос учешћем у Лејвер купу завршио је сезону, а наговестио је да не планира још дуго да се бави тенисом. Кирјос је, представљајући тим света, у Бостону доживео два пораза – један у синглу и један у дублу… »
Огроман тениски шок: Кирјос доживео емотивни слом, насред терена најавио крај каријере: Здравље моје мајке није добро
Спортал блиц 26.09.2021
је на ревијалном Лејвер купу доживео пораз од 6:3, 6:4 који је прилично лоше поднео. Толико да је аустралијски тенисер практично најавио да би ускоро могао да заврши каријеру што је прилично уплашило његове навијаче. После… »
Кирјос наговестио крај каријере и прогнозирао будућност тениса
Спортске.нет 26.09.2021
Аустралијски тенисер Ник Кирјос назначио је да није сигуран колико дуго ће трајати његова играчка каријера. Када се име Ника Кирјоса нађе у медијским ступцима, обично су то екстравагантне изјаве у питању, а не његови тениски… »
Уплакани Кирјос се емотивно сломио: Ово је мој последњи турнир! Мамино здравље није добро
Вечерње новости 26.09.2021
Фото: АП Проблематични Кирјос је најавио је да је ово било његово последње учешће на том догађају! - Ово је вероватно мој последњи Лејвер куп! Не знам још колико ћу бити у тенису. Ово је свакако мој последњи турнир ове… »
Кирјос имао емотивни слом на терену због мајке, размишља о крају каријере
Нова 26.09.2021
Ник Кирјос је доживео пораз од Стефаноса Циципаса на Лејвер купу резултатом 6:3, 6:4. Аустралијанац се после меча еморивно сломио док се обраћао присутној публици. Он је прво објаснио да му је ово последње учешче на овом… »
Вести дана »
Аљбин Курти остаје без власти? Или нови мандатар или нови избори на Косову
BBC News пре 1 сатјош 33 повезане
Политичка криза у Словенији, два министра поднела оставке: Све је почело после туче испред ноћног клуба
НИН пре 2 сатајош 25 повезаних