Повезане вести
Тапшала сам га по рамену док му је бивша слала извршитеље на врата: Шашићева бивша урнисала певача након приче о украденим…
Курир 26.09.2021
Жељко Шашић наводно је украо аутомобил своје бивше партнерке Катарине Лазић, који јој је према писању медија, сам купио. Након тога Шашић се огласио, а онда му је узвратила и манекенка. Шашић је изјавио да ће ићи на суд са… »
Шашићева бивша увукла соњу у скандал: "Жељко је неписмен… Што не каже сто му је некадашња жена слала извршитеље на врата?"…
Блиц 26.09.2021
Након што су се појавиле информације у домаћим медијима да се сумња да је певач Жељко Шашић, наводно украо ауто марке "мерцедес", своје бивше партнерке Катарине Лазић, који јој је према писању медија, сам купио, Шашић се… »
Вести дана »
Почела популарно названа легализација! Пријава нелегалних објеката на дигиталној платформи отворена јутрос у 4! Ево и какав је поступак, постоје три начина
Курир пре 1 минутјош 11 повезаних
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 21 минутајош 15 повезаних
Пукло је, дефинитивно - Трамп разочаран у Зеленског, ево шта је изјавио
Б92 пре 16 минутајош 5 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних