Povezane vesti

Roditelji monstrumi: Tukli ih na smrt, bacali sa terase: Ovi zločini u kojima su žrtve bila deca potresli su Hrvatsku, ali i…

Blic 26.09.2021
U noći između petka i subote desio se stravični zločin koji je potresao Hrvatsku. Pomahnitali otac je u svom penthausu u Zagrebu golim rukama ubio svoje troje dece, a zatim pokušao samoubistvo. Policajce koji su vršili uviđaj sačekala je jeziva… »

"Šta su mu deca: Skrivila?" Susedi Austrijanca u šoku zbog stravičnog zločina u Zagrebu, oglasio se i veliki meštar…

Blic 26.09.2021
Harald Kopic (56), koji je osumnjičen da je ubio svoje troje dece, pa pokušao da izvrši samoubistvo, biće uhapšen kada ga otpuste iz bolnice. U međuvremenu isplivavaju novi detalji i saznanja o njegovom stravičnom zločinu koji je šokirao ceo… »

Otac ubica iz Zagreba mislio da nije biološki otac dece, vodio dvostruki život

Nova 26.09.2021
Austrijski mediji bavili su se prikupljanjem podataka i otkrivanjem prave istine o tome ko je zapravo 56-godišnji Austrijanac Harald Kopitz koji je u Zagrebu na stravičan način ubio svoje troje dece, četvorogodišnjaka i sedmogodišnje blizance… »

"Bio je opsednut idejom da im nije biološki otac": Isplivali novi šokantni detalji o monstrumu koji je ubio troje dece

Blic 25.09.2021
Stanovnik Beča blizak 56-godišnjaku koji je na najmonstruozniji način ubio svoje troje dece, izneo je šokantne detalje o njegovom dvostrukom životu. Kazao je kako je Harald Kopitz navodno bio opsednut idejom da nije njihov biološki otac, piše… »

Vesti dana »