Povezane vesti

Ugašen požar na uglu Ilije Garašanina i Takovske u Beogradu

RTS 26.09.2021
Na uglu Takovske ulice i Ilije Garašanina izbio je požar, koji je ubrzo ugašen. Vatrogasne ekipe su na terenu. Požar je izbio u stanu u Ulici Ilije Garašanina tri, javlja reporter RTS-a. Na terenu su tri vatrogasna vozila i vozila policije. Stigla je… »

Ugašen požar na uglu Ilije Garašanina i Takovske u Beogradu

B92 26.09.2021
Na uglu Takovske ulice i Ilije Garašanina izbio je požar, koji je ubrzo ugašen. Vatrogasne ekipe su na terenu. Požar je izbio u stanu u Ilije Garašanina tri, javlja reporter RTS-a. Na terenu su tri vatrogasna vozila i vozila policije. Pratite nas na… »

Lokaliziovan požar u ulici Ilije Garašanina u Beogradu

RTV 26.09.2021
BEOGRAD - U ulici Ilije Garašanina u Beogradu danas je izbio požar koji je ubrzo lokalizovan i vrši se provetravanje zgrade, saznaje Tanjug. Poziv je upućen u 14.15 časova, a na teren su zatim upućena troja vatrogasna vozila i 14 vatrogasaca. Kako… »

Ugašen požar u Ulici Ilije Garašanina u Beogradu

Nova 26.09.2021
U Ulici Ilije Garašanina u Beogradu danas je izbio požar koji je ubrzo lokalizovan i vrši se provetravanje zgrade, saznaje Tanjug. Poziv je upućen u 14.15 časova, a na teren su zatim upućena tri vatrogasna vozila i 14 vatrogasaca. Kako je javio RTS… »

Požar na uglu Ilije Garašanina i Takovske u Beogradu, brzo ugašen

N1 Info 26.09.2021
Na uglu Takovske ulice i Ilije Garašanina izbio je požar, koji je ubrzo ugašen. Kako je javio RTS, požar je izbio u stanu u Ilije Garašanina 3. Na terenu su tri vatrogasna vozila i vozila policije. Pristigla je i ekipa Hitne pomoći.… »

Požar u centru Beograda: Buknuo plamen u stanu, vatrogasci odmah reagovali

Srbija danas 26.09.2021
Pristigla je i ekipa Hitne pomoći. Na uglu Takovske ulice i Ilije Garašanina izbio je požar, koji je ubrzo ugašen. Vatrogasne ekipe su na terenu. Požar je izbio u stanu u Ilije Garašanina tri, javlja reporter RTS-a. Na terenu su tri vatrogasna… »

Vesti dana »