Povezane vesti
Iliev „zatvara“ priču o sumi: „Opet bih ga doveo u Partizan“!
Hot sport 26.09.2021
Sportski direktor Partizana stavalja tačku na slučaj „Sejduba Suma“. Poslednjih dana fudbalska javnost u Srbiji okrenuta je prema dešavanju Suma-Stanojević. Sve je počelo kada je Suma najavio da će preko Instagrama da kaže pravu istinu, a odmah nakon što… »
Iliev ponovo o sumi: Jedini krivac sam isključivo ja!
Večernje novosti 26.09.2021
FOTO: M. Vukadinović Gvinejac je u klub stigao 2017. godine, a Iliev ističe da može da vrati vreme ponovo bi sve isto uradio. - Posle svega, mogu da kažem da je sve ono što se dogodilo sa Sumom prethodnih dana bilo neminovno, jer nije moglo da se… »
Iliev krivi sebe zbog "slučaja Suma": "Opet bih uradio isto"
Sportske.net 26.09.2021
Sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev detaljno je opisao odnos Sejdube Sume prema crno-belom dresu, te je stavio začku na ovaj slučaj koji je prethodnih dana bio u žiži interesovanja fudbalske Srbije. Partizan i Suma su okončali saradnju posle… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 18 minutajoš 41 povezana

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 4. do 10. avgusta)
Pressek pre 2 satajoš 37 povezanih

Pojačana kontrola brzine u saobraćaju od 4. do 10. avgusta
Subotica.com pre 53 minutajoš 21 povezana

I premijer Macut danas u Sremskim Karlovcima na obeležavanju 30 godina od akcije "Oluja"
Radio 021 pre 43 minutajoš 23 povezane

(Foto, video) vulkan eruptirao prvi put posle 600 godina! Kupola od lave preti da se proširi, stub pepela ide i do 6 kilometara
Blic pre 28 minutajoš 15 povezanih