Povezane vesti
Iliev „zatvara“ priču o sumi: „Opet bih ga doveo u Partizan“!
Hot sport 26.09.2021
Sportski direktor Partizana stavalja tačku na slučaj „Sejduba Suma“. Poslednjih dana fudbalska javnost u Srbiji okrenuta je prema dešavanju Suma-Stanojević. Sve je počelo kada je Suma najavio da će preko Instagrama da kaže pravu istinu, a odmah… »
Iliev ponovo o sumi: Jedini krivac sam isključivo ja!
Večernje novosti 26.09.2021
FOTO: M. Vukadinović Gvinejac je u klub stigao 2017. godine, a Iliev ističe da može da vrati vreme ponovo bi sve isto uradio. - Posle svega, mogu da kažem da je sve ono što se dogodilo sa Sumom prethodnih dana bilo neminovno, jer nije moglo da se… »
Iliev krivi sebe zbog "slučaja Suma": "Opet bih uradio isto"
Sportske.net 26.09.2021
Sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev detaljno je opisao odnos Sejdube Sume prema crno-belom dresu, te je stavio začku na ovaj slučaj koji je prethodnih dana bio u žiži interesovanja fudbalske Srbije. Partizan i Suma su okončali saradnju posle… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 4 satijoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 4 satijoš 2 povezane