Povezane vesti
„Ležala je nepomično“: Otac devojčice koju je udario autobus u Zemunu
Nova 26.09.2021
"Dok sam joj prilazio, ona je nepomično ležala, nisam znao šta joj je. Mislio sam da je gotovo", ovo je izjavio otac devojčice T. T. koja je povređena u nesreći koja se dogodila u Krajiškoj ulici u Zemunu, kada je gradski autobus sa linije 45 uleteo u… »
"Kad sam joj prišao, ležala je nepomično" Potresna ispovest oca devojčice koju je u Zemunu udario u autobus: "Odletela je i…
Blic 26.09.2021
- Dok sam joj prilazio, ona je nepomično ležala, nisam znao šta joj je. Mislio sam da je gotovo - ovako za "Blic" priča otac devojčice T. T. koja je povređena u nesreći koja se dogodila u Krajiškoj ulici u Zemunu, kada je gradski autobus sa linije 45… »
Vesti dana »
Vrhovni iranski vođa Modžtaba Hamnei nije se pojavio na sahrani oca
Beta pre 36 minutajoš 53 povezane
Ovo su dečaci Bogdan i Marko koji su poginuli u Banji Koviljači! Ceo grad zanemeo od tuge: "Golfom" se zakucali u drvo i stradali na licu mesta (foto)
Blic pre 3 satajoš 32 povezane
Ušakov otkrio detalje razgovora Putina i Trampa; Zelenski: Rusija za nedelju dana lansirala oko 2.200 dronova
RTS pre 35 minutajoš 34 povezane
(Mape) stižu pljuskovi, hladni front obara i temperaturu: Detaljna vremenska prognoza Marka Čubrila do polovine jula
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih
Najmanje osam osoba, među kojima četvoro dece, upucano na Koni Ajlendu u SAD
Beta pre 2 satajoš 21 povezana