Povezane vesti
Ti ćeš biti zvezda, sedi da popričamo! Sneki ove Marinine reči i danas pamti, a evo šta joj je rekla kad ju je prvi put…
Kurir 26.09.2021
Pevačica Snežana Babić Sneki osvrnula se na saradnju i poznanstvo sa preminulom Marinom Tucaković. Sneki je takođe jedna od brojnih kojima je Marina predvidela i napravila uspešnu karijeru. "Imala sam privilegiju i čast da je poznajem, da poznajem onaj… »
"Sedi da popričamo" - ove reči i danas pamti! Sneki otkrila šta joj je Marina rekla čim ju je videla - "Odmah je znala"
Mondo 26.09.2021
Snežana Babić Sneki osvrnula se na saradnju i poznanstvo sa Marinom Tucaković. Snežana Babić Sneki osvrnula se na saradnju i poznanstvo sa Marinom Tucaković. Nedavna smrt Marine Tucaković, najboljeg tekstopisca na ovim prostorima ikada, rastužila je i… »
Vesti dana »

Vučić: Uveren sam u nevinost Bačulova, čudno je što dobar deo državnih organa ništa o tome nije znao
NIN pre 50 minutajoš 33 povezane

Normalizovan saobraćaj na auto-putu BG-ns Uklonjen portal koji je oborio kamion
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 8 povezanih

Lekornu se obratio naciji nakon što je dao ostavku: "Bio sam spreman na kompromis, uvek svoju zemlju treba da stavljate ispred vlastite partije"
Kurir pre 0 minutajoš 43 povezane

Kolegijum Skupštine završen rekordno brzo: Vladajuća koalicija se dogovarala, opozicija nije prisustvovala
N1 Info pre 2 satajoš 32 povezane