Повезане вести
Шокантна исповест маје Маринковић о абортусу: Била сам без пара, хтела сам да задржим Јањушево дете, а сада сам психички…
Курир 26.09.2021
Маја Маринковић је у шокантној исповести открила све о абортусу, Марку Јањушевићу Јањушу и свему што јој се дешавало. "Да истина је, ја сам абортирала. Мени је искрено тешко да причам о овоме али ћу сада рећи све." "Јањуш и ја… »
Шок исповест маје Маринковић - "САД ћу све рећи!" о Јањушу, Филипу, трудноћи, абортусу, новцу, Задрузи... Без цензуре!
Мондо 26.09.2021
"Покушавала сам на све начине да дођем до његовог броја јер ипак је то дете заједничко." "Покушавала сам на све начине да дођем до његовог броја јер ипак је то дете заједничко." "Да истина је, ја сам абортирала. Мени је искрено… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 16. октобар 2025: Данас јутро хладно, током дана сунчано
Бета пре 4 сатијош 1 повезана

"Претпостављамо да тамо има паметних људи": Лавров: Испорука "Томахавка" Украјини нанела би колосалну штету односима Русије и САД
Блиц пре 3 минутајош 1 повезана

Роберт Фицо шокира: "Не занимају ме санкције Русији, ЕУ се крије иза Украјине да заташка сопствене грешке"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана