Povezane vesti

Predsednik SAD primio treću dozu vakcine protiv korona virusa

Novi magazin 27.09.2021
Američki predsednik Džozef Bajden (Joseph Biden) primio je danas treću dozu vakcine protiv koronavirusa, a vakcinaciju je uživo prenosila televizija kako bi gradjani bili ohrabreni da prime dodatnu dozu vakcine. U SAD je prošle nedelje odobreno… »

Američki predsednik Džo Bajden primio treću dozu vakcine protiv kovida

N1 Info 27.09.2021
Američki predsednik Džo Bajden primio je treću dozu vakcine protiv kovida-19, u nadi da će dati snažan primer Amerikancima da prihvate dodatnu dozu, dok neki od njih još nisu dobili ni prvu. U SAD je prošle nedelje odobreno davanje treće doze… »

Bajden primio treću dozu Fajzerove vakcine

Nova 27.09.2021
Predsednik SAD Džozef Bajden primio je danas treću dozu vakcine protiv kovida-19, nekoliko dana nakon što su savezna regulatorna tela preporučila davanje treće doze Fajzerove vakcine Amerikancima starijim od 65 godina i onima koji imaju dodatna… »

Amerikanci "pobrkali lončiće"

B92 27.09.2021
Vašington -- Direktorka američkih Centara za kontrolu i prevenciju bolesti Rošel Valenski kaže da je došlo do konfuzije u SAD o tome ko bi trebalo da dobije buster dozu. Zasad je odobrena samo buster doza kompanija Fajzer/Bajontek Prošle nedelje… »

Konfuzija oko buster doze vakcine: Evo ko bi trebalo da je dobije

Blic 27.09.2021
Direktorka američkih Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) Rošel Valenski rekla je danas da je došlo do određene konfuzije u SAD o tome ko bi trebalo da dobije treću buster dozu vakcine protiv kovida. Zasad je odobrena samo buster doza… »

Buster za sve sa povećanim rizikom: Konfuzija u SAD zbog imunizacije sa trećom dozom vakcine protiv korona virusa

Večernje novosti 26.09.2021
Foto: J.S. Zasad je odobrena samo buster doza kompanija Fajzer/Bajontek. Prošle nedelje, Valenski se složila sa većinom preporuka savetnika CDC o davanju buster doze šest meseci nakon druge doze za određene grupe ljudi, podseća AP. U te grupe… »

Vesti dana »