Povezane vesti

Pumpe u Britaniji ostale bez goriva zbog panične kupovine

RTS 27.09.2021
Hiljade benzinskih pumpi u Velikoj Britaniji za vikend nije imalo goriva, a vozači su formirali duge redove zbog nestašice izazvane nedovoljnim brojem vozača kamiona. Udruženje prodavaca benzina, koje predstavlja gotovo 5.500 nezavisnih prodajnih… »

Pomama za gorivom u Velikoj Britaniji, vlada razmatra angažovanje vojske

Radio 021 27.09.2021
Duge kolone vozila danas su četvrti dan zaredom formirane na nekim benzinskim pumpama u Velikoj Britaniji, dok vlada razmatra da li da angažuje vojsku kako bi ublažila problem sa dostavom goriva. Problem je izazvan manjkom vozača kamiona. Udruženje… »

Velika Britanija: Zbog nedostatka šofera benzinske pumpe ‘presušile’

Al Jazeera 27.09.2021
Posljednjih dana su se na benzinskim pumpama u Velikoj Britaniji stvorile duge kolone vozila čekajući satima da natoče gorivo. Nakon velikih nestašica goriva i velikih redova ispred benzinskih pumpi u Velikoj Britaniji, vlada u Londonu je danas preko… »

Na britanskim pumpama i dalje duge kolone, vlada razmatra angažovanje vojske

Danas 27.09.2021
Duge kolone vozila danas su četvrti dan zaredom formirane na nekim benzinskim pumpama u Velikoj Britaniji, dok vlada razmatra da li da angažuje vojsku kako bi ublažila problem sa dostavom goriva, izazvan manjkom vozača kamiona. Udruženje prodavaca… »

Na britanskim pumpama i dalje duge kolone, vlada razmatra angažovanje vojske (VIDEO)

Beta 27.09.2021
Duge kolone vozila danas su četvrti dan zaredom formirane na nekim benzinskim pumpama u Velikoj Britaniji, dok vlada razmatra da li da angažuje vojsku kako bi ublažila problem sa dostavom goriva, izazvan manjkom vozača kamiona. Udruženje prodavaca… »

Na britanskim pumpama duge kolone, vlada razmatra angažovanje vojske

N1 Info 27.09.2021
Duge kolone vozila su četvrti dan zaredom formirane na nekim benzinskim pumpama u Velikoj Britaniji, dok vlada razmatra da li da angažuje vojsku kako bi ublažila problem sa dostavom goriva, izazvan manjkom vozača kamiona. Udruženje prodavaca benzina… »

Benzinske pumpe širom Britanije "presušile"; Vlada neće angažovati vojsku za isporuke goriva

RTV 27.09.2021
LONDON - Nakon velikih nestašica goriva i velikih redova ispred benzinskih pumpi u Velikoj Britaniji, vlada u Londonu je danas preko ministra za životnu sredinu Džordža Justisa potvrdila da još uvek ne namerava da angažuje vojsku da vrši isporuke… »

Zbog nestašice goriva Johnson će angažirati vojsku

Al Jazeera 27.09.2021
Zbog intenzivne potražnje vozača u prethodnim danima, najmanje 30 posto benzinskih stanica u Velikoj Britaniji nema osnovne tipove goriva. Britanska vlada će suspendirati primjenu zakona o tržišnom natjecanju u naftnom sektoru kako bi kompanijama… »

Britanski premijer Džonson najavio angažovanje vojske za snabdevanje pumpi

Danas 27.09.2021
Britanski premijer Boris Džonson najavio je mogućnost angažovanja vojske za snabdevanje pumpi, pošto je gotovo trećina bezinskih stanica Britiš petroleuma ostala bez goriva zbog manjka vozača cisterni i nakon što su tokom prethodnih dana ljudi u… »

Benzinske pumpe širom Britanije “presušile”

Vesti online 27.09.2021
Benzinske stanice širom Velike Britanije ostaju bez goriva, a pojedine velike industrijske grupacije u engleskim gradovima javljaju da je 50 do 90 posto pumpi “presušilo”, saopštilo je danas Udruženje trgovaca motornim gorivima. Akutni nedostatak… »

Britanija suspenduje zakon o konkurenciji zbog nestašice goriva

Slobodna Evropa 27.09.2021
Vlada Velike Britanije će suspendovati zakon o konkurenciji kako bi olakšala naftnim kompanijama da isporučuju gorivo na benzinske pumpe nakon nedavne panične kupovine. To je uslijedilo nakon višednevnih dugih redova na pumpama, pošto je strah od… »

Alarmantno: Presušilo 90 odsto pumpi? FOTO

B92 27.09.2021
Benzinske stanice širom Velike Britanije ostaju bez goriva. Pojedine velike industrijske grupacije u engleskim gradovima javljaju da je 50 do 90 posto pumpi "presušilo", saopštilo je danas Udruženje trgovaca motornim gorivima. Akutni nedostatak… »

Džonson: Možda će vojska da pomogne u snabdevanju goriva

Vesti online 27.09.2021
Na stotine vojnika bi moglo da bude angažovano da snabdeva benzinske pumpe gorivom širom zemlje, nakon što su vozači panično pravili zalihe i došlo je do nestašice naftnih derivata, rekao je premijer Velike Britanije Boris Džonson, preneo je… »

Benzinske pumpe širom Britanije "presušile"

Dnevnik 27.09.2021
LONDON: Benzinske stanice širom Velike Britanije ostaju bez goriva, a pojedine velike industrijske grupacije u engleskim gradovima javljaju da je 50 do 90 posto pumpi "presušilo", saopštilo je danas Udruženje trgovaca motornim gorivima. Akutni… »

"Možda ćemo angažovati vojsku"

B92 27.09.2021
London -- Na stotine vojnika bi moglo da bude angažovano da snabdeva benzinske pumpe gorivom širom Velike Britanije. Razlog je što su vozači panično pravili zalihe i došlo je do nestašice naftnih derivata, rekao je premijer Velike Britanije Boris… »

Hiljade benzinskih pumpi u Velikoj Britaniji bez goriva zbog manjka vozača kamiona

Radio 021 27.09.2021
Hiljade benzinskih pumpi u Velikoj Britaniji nije imalo gorivo, a vozači su formirali duge redove zbog nestašice izazvane nedovoljnim brojem vozača kamiona. Udruženje prodavaca benzina, koje predstavlja gotovo 5.500 nezavisnih prodajnih objekata… »

Vesti dana »