Povezane vesti

Premijeri Kosova i Albanije u Prištini prozvali Begrad zbog tenzija

Slobodna Evropa 27.09.2021
Premijer Kosova Aljbin Kurti je još jednom ponovio da su Specijalne jedinice Kosova raspoređene na sever kako bi se zaštitile granice. On je nakon susreta sa premijerom Albanije Edijem Ramom u Prištini naveo kako je sve odluke donosio u koordinaciji… »

Rama se junači iz Prištine: “Srbija izvodi teatralne manevre”

Vesti online 27.09.2021
Albanski premijer Edi Rama rekao je danas u Prištini da Srbija izvodi “teatralne manevre” na severu Kosova, te da nije razgovarao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem o događajima na severu KIM, ali da je na strani Prištine po pitanju… »

"Srbija izvodi teatralne manevre": Edi Rama se izjavama u Prištini umešao u krizu na severu Kosova

Blic 27.09.2021
Albanski premijer Edi Rama rekao je danas u Prištini da "Srbija izvodi teatralne manevre na severu Kosova". Na konferenciji za novinare posle sastanka sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem Rama je ocenio da „nema sumnje… »

Skandalozna izjava rame u Prištini: Srbija izvodi teatralne manevre na severu KiM

Večernje novosti 27.09.2021
Foto AP Na konferenciji za novinare posle sastanka sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem Rama je ocenio da „nema sumnje da je na prvom mestu i pre svega Srbija ta koja mora da prizna ovu nepovratnu realnost". - Zaista je… »

Rama: Srbija izvodi teatralne vojne manevre na severu, rešenje u dijalogu

Danas 27.09.2021
Premijer Albanije Edi Rama rekao je danas u Prištini da je Kosovo potpuno u pravu po pitanju reciprociteta registarskih tablica sa Srbijom i istakao da je rešenje problema u odnosima Kosova i Srbije. „Na prvom mestu, Srbija mora da prizna ovu… »

Rama iz Prištine napao Srbiju: "Poraženi ste na bojnom polju" VIDEO/FOTO

B92 27.09.2021
Priština -- Premijer Albanije Edi Rama napao je Srbiju nakon sastanka sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem u Prištini. On je optužio Srbiju da "pravi teatralne manevre na severu Kosova", prenosi Gazeta ekspres. "Nema sumnje da je na prvom mestu i… »

Rama u Prištini: Umesto da prizna Kosovo Srbija izvodi teatralne manevre

RTV 27.09.2021
PRIŠTINA - Albanski premijer Edi Rama rekao je danas u Prištini da "Srbija izvodi teatralne manevre na severu Kosova". Na konferenciji za novinare posle sastanka sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem Rama je ocenio da… »

Završen sastanak rame i kurtija: Premijer Albanije: "Srpski građani na Kosovu žive bez ugrožavanja"

Blic 27.09.2021
Premijer Albanije Edi Rama poručio je nakon sastanka sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem u Prištini da “Srbija pravi teatralne manevre na severu Kosova”, prenosi Gazeta ekspres. - Nema sumnje da je na prvom mestu i pre svega Srbija ta koja… »

Rama: Srbija izvodi teatralne manevre na severu KiM

Dnevnik 27.09.2021
PRIŠTINA: Albanski premijer Edi Rama rekao je danas u Prištini da "Srbija izvodi teatralne manevre na severu Kosova". Na konferenciji za novinare posle sastanka sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem Rama je ocenio da… »

Glavna tema napetost na severu: Edi Rama danas stiže na Kosovo

Blic 27.09.2021
Albanski premijer Edi Rama boraviće danas na Kosovu gde će, kako je najavljeno sa predstavnicima privremenih prištinskih institucija razgovarati o napetostima na severu KiM, ali i o inicijativi Otvoreni Balkan. Rama u Prištinu dolazi iz Njujorka gde… »

Vesti dana »