Повезане вести

Партизан позвао Гробаре: Ако сумњате, дођите све да питате Станојевића

Партизан позвао Гробаре: Ако сумњате, дођите све да питате Станојевића

Нова 27.09.2021
Фудбалски клуб Партизан позвао је навијаче да на отвореној трибини поставе питања тренеру стручног штаба Александру Станојевићу. Станојевић се претходно ставио на располагање навијачима после утакмице са екипом Спартака (5:0)… »
Станојевић позвао гробаре: ‘Дођите и питајте ме шта год!’

Станојевић позвао гробаре: ‘Дођите и питајте ме шта год!’

Хот спорт 27.09.2021
Станојевић и Гробари се ускоро сусрећу! Тренер београдског Партизана – Александар Станојевић најавио је да ће се састати са навијачима тог клуба, те да ће им бити дозвољено да га питају шта год пожеле. ‘Желео бих да позовем све… »
Станојевић најавио дружење са "гробарима": Несвакидашња ситуација у Хумској, тренер Партизана отворено о свим темама

Станојевић најавио дружење са "гробарима": Несвакидашња ситуација у Хумској, тренер Партизана отворено о свим темама

Вечерње новости 27.09.2021
ФОТО: М. Вукадиновић - Желео бих да позовем све навијаче Партизана да учествују у трибини коју ћу организовати. Свако ће имати право да ме пита шта год пожели, сва она питања која круже на интернету, теорије завере и све што их… »
Станојевић излази пред навијаче да разбије све теорије завере!

Станојевић излази пред навијаче да разбије све теорије завере!

Спортске.нет 27.09.2021
Партизан је вечерас декласирао Спартак у Хумској са 5:0, али да увертира пред дуел са Флором у другом колу Лиге конференција буде употпуњена, потрудио се тренер црно-белих Александар Станојевић. Он не крије да ослушкује глас… »

Вести дана »