Povezane vesti
Evo ko je izbačen iz "Zadruge 5": U studiju pokazala prsten od srpskog glumca: "Popustio je i zaprosio me"
Blic 27.09.2021
Prošle nedelje za izbacivanje iz "Zadruge 5" bili su nominovani Olja Vampirica i Filip Car, a Olja je dobila manju podršku gledalaca, te je ona bila ta koja je sinoć izbačena iz rijalitija. Iako je pobedila u igri za dupliranje glasova, to nije pomoglo… »
Olja Vampirica nju okrivila za izbacivanje iz zadruge! Pa šokirala kad je pokazala verenički prsten! Verio je glumac?!
Kurir 27.09.2021
Olja Vampirica je morala da napusti "Zadrugu" i odmah je okrivila druge što je morala tako rano da napusti rijaliti. - Ja stvari ne radim fejk, radim kako mi dođe. Vampirica, Olja, Mišel... izlaze kada treba, ne mogu stvari da se rade na silu. Glavni… »
Vesti dana »

Snažan zemljotres u Rusiji, evakuacije u Americi i Japanu zbog cunamija
BBC News pre 13 minutajoš 39 povezanih

Uživo zemljotres jačine 8,8 rihtera pogodio Rusiju! Cunami stigao do Kalifornije, ruski grad potopljen, proglašeno vanredno stanje: "Očekujte razorne talase" (video)
Blic pre 22 minutajoš 76 povezanih

Nevreme na Ognjenu Mariju je loš znak: Narodno verovanje kaže da grmljavina i oluja donose nesreću!
U centar pre 7 minutajoš 22 povezane

Alarm na rekama: Najnovije upozorenje RHMZ zvuči zastrašujuće: "Nivo je na biološkom minimumu"
Blic pre 1 satjoš 22 povezane

Incident na utakmici Zvezda-Linkoln: MUP prebacuje odgovornost na organizatore
Serbian News Media pre 1 satjoš 42 povezane