Повезане вести
Деа Ђурђевић проговорила о стравичној саобраћајној несрећи коју је доживела пре две године!
Вести онлине 27.09.2021
Почетком фебруара 2019. године, водитељка ружичасте телевизије Деа Ђурђевић доживела је тешку незгоду, у којој је умало изгубила живот. Водитељка је често јавно говорила о тешкој борби кроз коју је прошла, а сада се, у… »
Деа ђурђевић се присетила несреће: Било ми је у глави да нисам заслужила да умрем
Вечерње новости 27.09.2021
Фото: Пинк ТВ Принтскрин Наиме, овога јутра гост у Пинковом студију била је водитељка Јована Јеремић која је у једном тренутку, иако у улози госта, испитивала Деу. Јована је замолила Ђурђевићеву да јој објасни шта млада особа… »
Помислила сам: Боже, ја ово нисам заслужила! Деа Ђуђевић о стравичној незгоди, молила се само за једно
Курир 27.09.2021
Водитељка Деа Ђурђевић доживела је тешку незгоду крајем фебруара 2019. године, а сада се присетила агоније кроз коју је прошла. - Прво сам помислила: "Боже, па ја ово нисам заслужила". Друго, ја волим живот и једва сам чекала да… »
Вести дана »
Крај михољског лета Пљускови све до среде, температура пада - РХМЗ упозорава на једно
Ало пре 1 сатјош 7 повезаних
Палмин син био на рођендану Јоване Јеремић: Изљубио се са слављеницом, с њим дошао и Лука Дачић
Мондо пре 10 минутајош 4 повезане
Дмитријев: Састанак Путина и Трампа ће се одржати касније него што је било планирано
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане