Povezane vesti

Dea Đurđević progovorila o stravičnoj saobraćajnoj nesreći koju je doživela pre dve godine!

Dea Đurđević progovorila o stravičnoj saobraćajnoj nesreći koju je doživela pre dve godine!

Vesti online 27.09.2021
Početkom februara 2019. godine, voditeljka ružičaste televizije Dea Đurđević doživela je tešku nezgodu, u kojoj je umalo izgubila život. Voditeljka je često javno govorila o teškoj borbi kroz koju je prošla, a sada se, u Jutarnjem programu ove… »
Dea đurđević se prisetila nesreće: Bilo mi je u glavi da nisam zaslužila da umrem

Dea đurđević se prisetila nesreće: Bilo mi je u glavi da nisam zaslužila da umrem

Večernje novosti 27.09.2021
Foto: Pink TV Printskrin Naime, ovoga jutra gost u Pinkovom studiju bila je voditeljka Jovana Jeremić koja je u jednom trenutku, iako u ulozi gosta, ispitivala Deu. Jovana je zamolila Đurđevićevu da joj objasni šta mlada osoba prvo pomisli kada joj… »
Pomislila sam: Bože, ja ovo nisam zaslužila! Dea Đuđević o stravičnoj nezgodi, molila se samo za jedno

Pomislila sam: Bože, ja ovo nisam zaslužila! Dea Đuđević o stravičnoj nezgodi, molila se samo za jedno

Kurir 27.09.2021
Voditeljka Dea Đurđević doživela je tešku nezgodu krajem februara 2019. godine, a sada se prisetila agonije kroz koju je prošla. - Prvo sam pomislila: "Bože, pa ja ovo nisam zaslužila". Drugo, ja volim život i jedva sam čekala da se vratim i da… »

Vesti dana »