Povezane vesti
Dea Đurđević progovorila o stravičnoj saobraćajnoj nesreći koju je doživela pre dve godine!
Vesti online 27.09.2021
Početkom februara 2019. godine, voditeljka ružičaste televizije Dea Đurđević doživela je tešku nezgodu, u kojoj je umalo izgubila život. Voditeljka je često javno govorila o teškoj borbi kroz koju je prošla, a sada se, u Jutarnjem programu ove… »
Dea đurđević se prisetila nesreće: Bilo mi je u glavi da nisam zaslužila da umrem
Večernje novosti 27.09.2021
Foto: Pink TV Printskrin Naime, ovoga jutra gost u Pinkovom studiju bila je voditeljka Jovana Jeremić koja je u jednom trenutku, iako u ulozi gosta, ispitivala Deu. Jovana je zamolila Đurđevićevu da joj objasni šta mlada osoba prvo pomisli kada joj… »
Pomislila sam: Bože, ja ovo nisam zaslužila! Dea Đuđević o stravičnoj nezgodi, molila se samo za jedno
Kurir 27.09.2021
Voditeljka Dea Đurđević doživela je tešku nezgodu krajem februara 2019. godine, a sada se prisetila agonije kroz koju je prošla. - Prvo sam pomislila: "Bože, pa ja ovo nisam zaslužila". Drugo, ja volim život i jedva sam čekala da se vratim i da… »
Vesti dana »

"Beže od izbora jer znaju da gube“: Studentkinja ETF poručila sa protesta – "Mi smo ti koji stoje“
Insajder pre 2 satajoš 20 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 10 satijoš 21 povezana

Prema prvim anketama, Poljaci za predsednika izabrali proevropskog Rafala Tšaskovskog
Radio 021 pre 1 satjoš 38 povezanih

Zagreb ostaje u rukama levice: Tomislav Tomašević u drugom krugu ponovo izabran za gradonačelnika
Nova pre 3 minutajoš 13 povezanih