Повезане вести

СТИГЛА ПРИНОВА! Породила се Бојана Ристивојевић!

СТИГЛА ПРИНОВА! Породила се Бојана Ристивојевић!

Свет & Скандал 27.09.2021
Водитељка Бојана Ристивојевић породила се данас и на свет донела здраву и преслатку девојчицу. Како новопечена мама истиче и она и беба се одлично осећају, а девојчица је по рођењу добила оцену 10. Објава коју дели Бојана… »
Породила се Бојана Ристивојевић! Водитељка први пут постала мама - беба поранила!

Породила се Бојана Ристивојевић! Водитељка први пут постала мама - беба поранила!

Мондо 27.09.2021
Водитељка је добила прво дете. Водитељка је добила прво дете. Водитељка Бојана Ристивојевић, која је била нестрпљива да упозна ћерку, породила се данас, 27. септембра у Београду, а на свет је донела девојчицу. Порођај је… »
Радосне вести: Породила се водитељка Бојана Ристивојевић

Радосне вести: Породила се водитељка Бојана Ристивојевић

Вечерње новости 27.09.2021
Фото: Принтскрин ТВ Прва Порођај је протекао у најбољем реду, а беба је по рођењу добила оцену 10. - Све сам спремила за долазак бебе на свет и сада ми преостаје само да се молим Богу да све прође како треба. Једва чекам да је… »
Бојана се порађа ове недеље: Згодна водитељка нестрпљива да упозна ћерку - "Молим Бога да све прође како треба"

Бојана се порађа ове недеље: Згодна водитељка нестрпљива да упозна ћерку - "Молим Бога да све прође како треба"

Мондо 27.09.2021
Бојани Ристивојевић је термин овог петка. Бојани Ристивојевић је термин овог петка Водитељка Бојана Ристивојевић открила је да јој је термин за порођај петак, 1. октобар, али да може да се деси "да ћеркица и пожури". "Све сам… »

Вести дана »