Povezane vesti

Bolno priznanje slavne pevačice: "Sa 17 godina me silovao muzičar, tako sam izgubila nevinost..."

Bolno priznanje slavne pevačice: "Sa 17 godina me silovao muzičar, tako sam izgubila nevinost..."

Blic 27.09.2021
Slavna pevačica Sofi Elis-Bekstor izjavila je da je izgubila nevinost sa 17 godina kada ju je silovao muzičar koji je tada imao 29 godina. Pevačica koja sada ima 42 godine, prvi put je progovorila o potresnom incidentu u svojim memoarima "Spinning… »
Sa 17 godina me silovao muzičar: Čuvena pevačica posle 25 godina otkrila: Nije hteo da me čuje, skinuo mi je gaćice

Sa 17 godina me silovao muzičar: Čuvena pevačica posle 25 godina otkrila: Nije hteo da me čuje, skinuo mi je gaćice

Kurir 27.09.2021
Još jedna pevačica je priznala da joj se dogodila strašna stvar kada je bila maloletna. Nažalost, opet je u pitanju silovanje, a preživela ga je engleska pevačica Sofi Elis-Bekstor. Engleska pevačica Sofi Elis-Bekstor (42) najpoznatija po dens hitu… »
Pevačica otkrila da ju je silovao kolega: Tako sam izgubila nevinost

Pevačica otkrila da ju je silovao kolega: Tako sam izgubila nevinost

Nova 27.09.2021
Engleska pevačica Sofija Elis Bekstor tvrdi da ju je silovao 29-godišnji muzičar kad je imala 17 godina. Iako mu je govorila da to ne želi, pevačica kaže da je ipak izgubila nevinost s njim u njegovom stanu. Incident se dogodio pre 25 godina, a ona… »

Vesti dana »