Povezane vesti

[POSLEDNJA VEST] Avion Vlade Crne Gore oštećen pri sletanju u Podgorici

Tango Six 28.09.2021
Kako je preneo portal Radio-televizije Crne Gore, avion Vlade Crne Gore Learjet 45 40-MNE oštećen je pri sletanju na aerodrom u Podgorici sinoć oko 22 časa. Prema fotografijama koje je objavio portal RTCG letelica je najverovatnije doživela teže… »

Oštećen avion Vlade Crne Gore

Danas 28.09.2021
Avion Vlade Crne Gore oštećen je noćas na Aerodromu Podgorica. U incidentu, koji se dogodio oko 22 sata, nije bilo povređenih, piše Portal RTCG. Neposredno pre incidenta, kako se navodi, iz aviona su izašli državni funkcioneri i članovi… »

Oštećen avion Vlade Crne Gore u Podgorici, Bečić i funkcioneri neposredno pre incidenta izašli van

Blic 28.09.2021
Avion Vlade Crne Gore oštećen je noćas na Aerodromu Podgorica. U incidentu, koji se dogodio oko 22 sata, nije bilo povređenih, piše RTCG. Neposredno pre incidenta, iz aviona su izašli državni funkcioneri i članovi delegacije. Na Vladinom avionu… »

Oštećen avion Vlade Crne Gore

Radio 021 28.09.2021
Avion Vlade Crne Gore oštećen je na Aerodromu "Podgorica" sinoć oko 22 časa. Nema povređenih, saznaje portal RTCG. Na avionu Vlade Crne Gore najverovatnije je došlo do loma stajnog trapa, piše portal Radio-televizije Crne Gore, koji je objavio… »

RTCG: Vladin avion oštećen u incidentu na podgoričkom aerodromu, nema povrijeđenih

Glas Amerike 28.09.2021
PODGORICA — Avion Vlade Crne Gore oštećen je u ponedjeljak oko 22 sata u incidentu na podgoričkom aerodromu u kome nije bilo povrijeđenih, javio je portal Radio Televizije Crne Gore, prenose lokalni mediji. Prema informacijama portala RTCG, koje… »

Oštećen avion Vlade Crne Gore

Nova 28.09.2021
Avion Vlade Crne Gore oštećen je noćas na Aerodromu Podgorica. U incidentu, koji se dogodio oko 22 sata, nije bilo povređenih, potvrđeno je „Vijestima“. Neposredno pre incidenta, iz aviona su izašli državni funkcioneri i članovi delegacije. U… »

Vesti dana »