Povezane vesti

Dodik: Ustavni sud se ponaša neustavno, Šmit za RS ne postoji

RTV 28.09.2021
BANJALUKA - Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) zatražiće održavanje posebne sednice Narodne skupštine Republike Srpske, s posebnim akcentom na odluke Ustavnog suda BiH, rekao je srpski član Predsedništva i lider SNSD Milorad Dodik. "Ustavni… »

BiH: Usvojena odluka o privremenom finansiranju, nema blokade

RTV 28.09.2021
SARAJEVO - Savet ministara Bosne i Hercegovine usvojio je danas na vanrednoj telefonskoj sednici Odluku o privremenom finansiranju, čime je sprečena potpuna blokada rada institucija BiH. Odluka je usvojena jednoglasno, a za nju su glasali i ministri iz… »

"Šmit za RS ne postoji"

B92 28.09.2021
Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) zatražiće održavanje posebne sednice Narodne skupštine Republike Srpske. Oni će zatražiti održavanje sednice sa posebnim akcentom na odluke Ustavnog suda BiH, rekao je srpski član Predsedništva i lider… »

Tektonske promene u Bosni Dodik lupio šakom od sto, SIPA će morati da kupi prnje iz RS!

Alo 28.09.2021
SNSD će zatražiti održavanje posebne sednice Narodne skupštine Republike Srpske, gde ćemo poseban akcenat imati na odluke Ustavnog suda BiH, rekao je srpski član Predsedništva i lider SNSD-a Milorad Dodik. - Ustavni sud BiH se ponašta neustavno… »

Za Komšića Dodikove najave o rušenju Oružanih snaga i VSTS krivično delo pobune

Politika 28.09.2021
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić ocenio je kao krivično delo izjavu srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika da će biti povučene saglasnosti Republike Srpske na sporazume o formiranju Oružanih snaga BiH i… »

Komšić optužuje Dodika za pobunu

RTV 28.09.2021
SARAJEO - Nakon najave srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika da će Republika Srpska povući saglasnost na sporazume o vojsci i Visokog sudskog i tužilačkog saveta, oglasio se aktuelni predsedavajući Predsedništva Željko Komšić tvrdnjom… »

Komšić o Dodiku: "To je pobuna"

B92 28.09.2021
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić ocenio je kao krivično delo izjavu srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika. Dodik je istakao da će biti povučene saglasnosti Republike Srpske na sporazume o formiranju… »

Dodik najavio – RS povlači saglasnost o oružanim snagama, Komšić kaže – ne može

N1 Info 28.09.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorada Dodika najavio je da će biti povučene saglasnosti Republike Srpske na sporazume o formiranju Oružanih snaga BiH i Visokog sudskog i tužilačkog saveta (VSTS). "To je krivično delo pobune", kazao je… »

Uzbuna Komšić udario na Dodika

Alo 28.09.2021
Komšić tvrdi da bez odluke Parlamenta BiH, te odluke nema. Nakon najave srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika da će Republika Srpska povući saglasnost na sporazume o vojsci i Visokog sudskog i tuzilačkog saveta, oglasio se aktuelni… »

Komšić: Dodikove najave su krivično delo pobune

Vesti online 28.09.2021
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić ocenio je kao krivično delo izjavu srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika da će biti povučene saglasnosti Republike Srpske na sporazume o formiranju Oružanih snaga BiH i… »

Dodik: Republika Srpska treba da ima svoju vojsku, ovih dana odluka o tome

Radio 021 28.09.2021
Srpski član Predsedništva Milorad Dodik izjavio je da će biti povučene saglasnosti Republike Srpske date na sporazume o Oružanim snagama Bosne i Hercegovine. Dodao je da će se "ovih dana" odlučivati da se u roku od nekoliko meseci formira vojska… »

Dodik: Srpska će povući saglasnost na Oružane snage BiH i VSTS

Danas 27.09.2021
Srpski član Predjedništva BiH Milorad Dodik poručio je večeras da će biti povučene saglasnosti Republike Srpske date na sporazume o vojsci /formiranju Oružanih snaga BiH/ i Visokog sudskog i tužilačkog saveta /VSTS/. „Ovih dana popisujemo sve… »

Republika srpska će ponovo imati svoju vojsku? Velika Dodikova najava!

Večernje novosti 27.09.2021
BOJKOT Milorad Dodik, Foto D. Pozderović Na Narodnoj skupštini neophodno je, kaže, postići konsenzus koji mora biti rigorozan i po pitanju odbijanja odluka visokog predstavnika koje nisu u skladu sa Dejtonskim sporazumom. - Mi ovih dana popisujemo sve… »

Vesti dana »