Povezane vesti

Otkazani sastanci Vučića sa ambasadorima Rusije i Kine

Slobodna Evropa 28.09.2021
Sastanci predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i ambasadorkom Kine Čen Bo, koji su bili zakazani sa utorak, 28. septembar, otkazani su. Iz Predsedništva Srbije nije naveden razlog otkazivanja. O novim… »

Moćni saveznici stižu u Predsedništvo: Nakon otkazanih sastanka, utvrđen termin!

Vesti online 28.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa ambasadorkom Narodne Republike Kine Čen Bo, a potom i sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa ambasadorkom Narodne… »

Vučić o Kosovu ćuti već dva dana, analitičari kažu: Kurti će dobiti i ovu rundu

N1 Info 28.09.2021
Glavni pregovarač iz Beograda predsednik Aleksandar Vučić ne oglašava se dva dana po pitanju situacije na Kosovu. Prethodne predloge je, kako kaže, odbio, ali niko i dalje ne zna šta je bilo predloženo. Da li je na snazi nova taktika u rešavanju… »

Najavljeni, pa otkazani sastanci Vučića sa ambasadorima Rusije i Kine

RTV 28.09.2021
BEOGRAD - Otkazani su planirani sastanci za danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića - u 9.00 sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i u 11.00 sa ambasadorkom Kine Čen Bo. O novim terminima sastanaka javnost će biti naknadno obaveštena… »

Zašto se Vučić juče sastao sa zapadnim ambasadorima a danas odbio Rusiju i Kinu?

Pravda 28.09.2021
Aleksandar Vučić juče se, 27. septembra, u svojoj rezidenciji sastao sa ambasadorima Sjedinjenih Država i drugih zemalja Zapadne Evrope, kako bi od njih dobio nova uputstva u vezi sa izdajom srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Danas, 28. septembra… »

Pokret Oslobođenje: Sastanak sa ambasadorima otkazan jer Vučić ne brine o suverenitetu

Politika 28.09.2021
Pokret „Oslobođenje” ocenio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao za danas planirane sastanke sa ambasadorima Rusije i Kine zato što mu suverenitet više nije bitan i trguje Kosovom i Metohijom u zamenu za produženje sopstvene… »

Vučić otkazao sastanke

B92 28.09.2021
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao današnje sastanke sa ambasadorima, saopšteno je iz Pres-službe predsednika. Podsetimo, Vučić je trebalo danas da se sastane sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, a potom… »

Oslobođenje: Sastanak sa ambasadorima otkazan jer Vučić ne brine o suverenitetu

Nova 28.09.2021
Pokret "Oslobođenje" ocenio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao za danas planirane sastanke sa ambasadorima Rusije i Kine zato što mu suverenitet više nije bitan i trguje Kosovom i Metohijom u zamenu za produženje sopstvene… »

Vučić otkazao sastanke sa ambasadorom Rusije i ambasadorkom Kine

Danas 28.09.2021
Otkazani su planirani sastanci za danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića – u 9.00 sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i u 11.00 sa ambasadorkom Kine Čen Bo. O novim terminima sastanaka javnost će biti naknadno obaveštena, kaže… »

Oslobođenje: Sastanak sa ambasadorima otkazan jer Vučić ne brine o suverenitetu

Danas 28.09.2021
Pokret „Oslobođenje“ ocenio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao za danas planirane sastanke sa ambasadorima Rusije i Kine zato što mu suverenitet više nije bitan i trguje Kosovom i Metohijom u zamenu za produženje sopstvene… »

Oslobođenje: Sastanak sa ambasadorima otkazan jer Vučić ne brine o suverenitetu

Beta 28.09.2021
Pokret "Oslobodjenje" ocenio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao za danas planirane sastanke sa ambasadorima Rusije i Kine zato što mu suverenitet više nije bitan i trguje Kosovom i Metohijom u zamenu za produženje sopstvene… »

Vučić otkazao sastanke sa ambasadorima Rusije i Kine

Blic 28.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao je sastanke zakazane za danas sa ruskim i kineskim ambasadorima u Srbiji, saopšteno je iz Pres službe. Kako se navodi u saopštenju, planirani sastanci za 28. septembar 2021. godine - u 9.00 časova sa… »

Predsednik Srbije otkazao današnje sastanke: Trebalo da razgovara sa ambasadorima Kine i Rusije

Kurir 28.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao današnje sastanke sa ambasadorima, saopšteno je iz Pres službe predsednika. Naime, Vučić je trebalo danas da se sastane sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, a potom i sa… »

Vučić otkazao sastanke sa ruskim i kineskim ambasadorom

Vesti online 28.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao današnje sastanke sa ambasadorima, saopšteno je iz Pres službe predsednika. Podsetimo, Vučić je trebalo danas da se sastane sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, a potom i sa… »

Vučić otkazao današnje sastanke: Trebalo da razgovara sa ambasadorima Kine i Rusije

Večernje novosti 28.09.2021
Foto: Tanjug Naime, Vučić je trebalo danas da se sastane sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, a potom i sa ambasadorkom Narodne Republike Kine Čen Bo. U saopštenju Službe za saradnju s medijima predsednika Srbije nije naveden… »

Vesti dana »