Повезане вести

Федерер коментарисао новакову изјаву: Ђоковић је пун адреналина и очигледно говори у своје име

Федерер коментарисао новакову изјаву: Ђоковић је пун адреналина и очигледно говори у своје име

Вечерње новости 28.09.2021
ФОТО: АП/Тањуг У разговору за "ГQ" упитан је да прокоментарише да ли се и сам осећа попут Новака који је одмах оценио да нико од тројице великана неће одустати? - Видите, очито је (Новак Ђоковић прим. аут.) говорио у своје име… »
Федерер: Ђоковића су носиле емоције кад је то изговарао, али неко ће нас сву тројицу стићи

Федерер: Ђоковића су носиле емоције кад је то изговарао, али неко ће нас сву тројицу стићи

Вести онлине 28.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић ове сезоне је освојио три гренд слема у низу и тако изједначио рекорд Роџера Федерера и Рафаела Надала, а у једном моменту је и истакао да се велика тројка неће зауставити на том броју… »
Федерер брутално ударио на Ђоковића: Швајцарац оплео по Србину – ‘Новаче, причај у своје име!’

Федерер брутално ударио на Ђоковића: Швајцарац оплео по Србину – ‘Новаче, причај у своје име!’

Хот спорт 28.09.2021
Швајцарски тенисер Роџер Федерер одговорио је на изјаве Новака Ђоковића, које су последњих месеци актуелне. Наиме, први рекет света је изјавио да нико од ‘велике тројке’ неће одустати од рекорда, а Швајцарац је реаговао на ту… »
„Мислио сам да је Ноле бесмртан, али притисак ломи и велике“

„Мислио сам да је Ноле бесмртан, али притисак ломи и велике“

Н1 Инфо 28.09.2021
Млади италијански тенисер Лоренцо Музети направио је Новаку Ђоковићу велике проблеме на Ролан Гаросу, али је ипак елиминисан, а говорећи о српском играчу у једном интервјуу изнео је низ комплимената. Ђоковић је у 2021. години… »
Никад отворенији Федереров удар на Ђоковића! Швајцарац жестоко одбрусио Новаку: Говори у своје име, не знаш како смо Рафа и ја!…

Никад отворенији Федереров удар на Ђоковића! Швајцарац жестоко одбрусио Новаку: Говори у своје име, не знаш како смо Рафа и ја!…

Спортал блиц 28.09.2021
Српски тенисер је током ове године оборио неколико рекорда, био је врло близу и златног, односно календарског слема и управо је о тим стварима неретко говорио у јавности. На изјаве које је Ђоковић давао претходних месеци, сада је… »
Новаче, причај у своје име! Федерер одговорио Ђоковићу: Не зна шта је са Рафом и са мном, срушиће и њега једног дана!

Новаче, причај у своје име! Федерер одговорио Ђоковићу: Не зна шта је са Рафом и са мном, срушиће и њега једног дана!

Мондо 28.09.2021
Роџер Федерер одговорио је на Новакове речи које су претходних месеци биле и те како актуелне. Роџер Федерер одговорио је на Новакове речи које су претходних месеци биле и те како актуелне. Роџер Федерер је прославио 40… »

Вести дана »