Повезане вести
Убица троје деце преспавао у полицији у Загребу, данас ће га испитати тужиоци
Телеграф 28.09.2021
Њему ће, као страном држављанину, бити обезбеђен преводилац. Харалд Копиц, осумњичен да је убио своје троје деце, синоћ је након хапшења преспавао у полицији, а током дана га очекује наставак испитивања у полицији, а потом и… »
Бранио се ћутањем Монструм који је убио своју децу у Загребу никада неће изаћи из затвора!
Ало 28.09.2021
Харалд Копиц, 56-годишњи аустријски држављанин осумњичен за убиство своје троје деце, протеклог викенда у загребачким Млиновима, данас је био на првом испитивању у седишту Криминалистичке полиције. - На саслушању није… »
Случај који је потресао регион Отац убица није износио одбрану, његов адвокат се обратио јавности: Одбрана је била кратка
Курир 28.09.2021
У полицији у Загребу данас је испитан 56-годишњи Харалд Копиц који је оптужен да је убио своје троје деце. Како преноси Индекс, он је у ноћи с петка на суботу у стану у загребачким Млиновима убио своје троје деце. Покушао је и да… »
Хрватска: За убицу своје деце Тужилаштво тражи истражни затвор
РТВ 28.09.2021
ЗАГРЕБ - Убица троје своје малолетне деце Харалад Копиц биће данас испитан у Државном тужилаштву у Загребу, које тражи да му се одреди истражни затвор. Званично, убица је ухапшен синоћ након што је отпуштен из психијатријске… »
За убицу своје деце Тужилаштво тражи истражни затвор
Политика 28.09.2021
ЗАГРЕБ - Убица троје своје малолетне деце Харалад Копиц биће данас испитан у Државном тужилаштву у Загребу, које тражи да му се одреди истражни затвор. Званично, убица је ухапшен синоћ након што је отпуштен из психијатријске… »
Отац монструм проговорио о убиству своје деце: Жао ми је што сам још жив! Убио сам их да не бих био сам када умрем
Курир 28.09.2021
Харалда Копица, монструма који је у ноћи с петка на суботу убио своје троје деце, полиција је синоћ привела и ухапсила. Индекс.хр је дознао шта је Копиц испричао у КБЦ Сестре милосрднице, где је примљен након што је те ноћи… »
Убио сам их да би били са мном кад умрем: Отац монструм из Загреба осумњичен за смрт троје деце изнео детаље злочина!
Вечерње новости 27.09.2021
Фото: Фејсбук Он је данас из КБЦ "Сестре милосрднице" пребачен у Психијатријску болницу Врапче. Убица је у КБЦ “Сестре милосрднице” све време био под надзором полиције, а под полицијском пратњом био је и данас послеподне, кад је… »
Вести дана »
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Нова економија пре 2 сатајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 28 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 10 минутајош 44 повезане