Повезане вести
Убица троје деце преспавао у полицији у Загребу, данас ће га испитати тужиоци
Телеграф 28.09.2021
Њему ће, као страном држављанину, бити обезбеђен преводилац. Харалд Копиц, осумњичен да је убио своје троје деце, синоћ је након хапшења преспавао у полицији, а током дана га очекује наставак испитивања у полицији, а потом и… »
Бранио се ћутањем Монструм који је убио своју децу у Загребу никада неће изаћи из затвора!
Ало 28.09.2021
Харалд Копиц, 56-годишњи аустријски држављанин осумњичен за убиство своје троје деце, протеклог викенда у загребачким Млиновима, данас је био на првом испитивању у седишту Криминалистичке полиције. - На саслушању није… »
Случај који је потресао регион Отац убица није износио одбрану, његов адвокат се обратио јавности: Одбрана је била кратка
Курир 28.09.2021
У полицији у Загребу данас је испитан 56-годишњи Харалд Копиц који је оптужен да је убио своје троје деце. Како преноси Индекс, он је у ноћи с петка на суботу у стану у загребачким Млиновима убио своје троје деце. Покушао је и да… »
Хрватска: За убицу своје деце Тужилаштво тражи истражни затвор
РТВ 28.09.2021
ЗАГРЕБ - Убица троје своје малолетне деце Харалад Копиц биће данас испитан у Државном тужилаштву у Загребу, које тражи да му се одреди истражни затвор. Званично, убица је ухапшен синоћ након што је отпуштен из психијатријске… »
За убицу своје деце Тужилаштво тражи истражни затвор
Политика 28.09.2021
ЗАГРЕБ - Убица троје своје малолетне деце Харалад Копиц биће данас испитан у Државном тужилаштву у Загребу, које тражи да му се одреди истражни затвор. Званично, убица је ухапшен синоћ након што је отпуштен из психијатријске… »
Отац монструм проговорио о убиству своје деце: Жао ми је што сам још жив! Убио сам их да не бих био сам када умрем
Курир 28.09.2021
Харалда Копица, монструма који је у ноћи с петка на суботу убио своје троје деце, полиција је синоћ привела и ухапсила. Индекс.хр је дознао шта је Копиц испричао у КБЦ Сестре милосрднице, где је примљен након што је те ноћи… »
Убио сам их да би били са мном кад умрем: Отац монструм из Загреба осумњичен за смрт троје деце изнео детаље злочина!
Вечерње новости 27.09.2021
Фото: Фејсбук Он је данас из КБЦ "Сестре милосрднице" пребачен у Психијатријску болницу Врапче. Убица је у КБЦ “Сестре милосрднице” све време био под надзором полиције, а под полицијском пратњом био је и данас послеподне, кад је… »
Вести дана »
Земљотрес јачине 7,6 јединица Рихтерове скале погодио близину обале Јапана
РТС пре 20 минутајош 32 повезане
Милан не посустаје у борби за чело табеле - од 0:2 до три бода у Торину
РТС пре 5 минутајош 38 повезаних
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 4 сатијош 47 повезаних