Povezane vesti
Mladi, posao i Srbija: Da li su mladi u Srbiji u pravu kada na prvom poslu traže dobru platu
Južne vesti 28.09.2021
Getty Images „Mali, hoćeš da radiš kod mene? Početna plata 300 evra, pa ako se pokažeš…", česta je rečenica koja se može čuti od poslodavaca u Srbiji. Za nekog ko i dalje živi kod roditelja, reklo bi se - plata dovoljna za džeparac. Ali za nekoga ko želi… »
Mladi, posao i Srbija: Da li su mladi u Srbiji u pravu kada na prvom poslu traže dobru platu
Radio 021 28.09.2021
Kao najvažniji faktor kod zaposlenja mladi u Srbiji vode zaradu, pokazalo je istraživanje Krovne organizacije mladih (KOMS). Getty Images „Mali, hoćeš da radiš kod mene? Početna plata 300 evra, pa ako se pokažeš…", česta je rečenica koja se može čuti od… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih
Novi bilans zemljotresa u Indoneziji: Poginule 53 osobe, 135 povređenih i hiljade raseljenih
Beta pre 38 minutajoš 25 povezanih
Odzvanja prva konferencija Alberta Rijere: Od danas će da bude sve drugačije! Od treninga pa i sve ostalo! Nisam došao ovde zato što sam lep...
Kurir pre 38 minutajoš 37 povezanih
Protest poljoprivrednika u Aradcu i reakcija resornog ministra
Naslovi.ai pre 3 satajoš 15 povezanih