Povezane vesti

Vatrogasci i kps skinuli zastavu Srbije sa repetitora MTS u Vrbovcu

Telegraf 28.09.2021
Na snimku se vidi pripadnik vatrogasne jedinice koji se popeo na antenski stub, sa koga skida srpsku zastavu i baca je u podnožje repetitora. Pripadnici vatrogasne jednice, u prisustvu Kosovske policije, jutros oko 9 sati skinuli su srpsku zastavu sa… »

Skandal na Kosmetu: Šiptarski policajci i vatrogasci skinuli srpsku zastavu i bacili (video)

Pravda 28.09.2021
Pripadnici vatrogasne jedinice su jutros oko 9 časova, uz prisustvo tzv. kosovske policije, skinuli srpsku zastavu sa repetitora Vrbovcu kod Vitine. Kako se jasno može videti na snimku do kojeg je došao portal Kosovo onlajn, jedan pripadnik vatrogasne… »

Kosovska policija skinula zastavu Srbije sa repetitora kod Vitine

Politika 28.09.2021
VITINA – Pripadnici vatrogasne jedinice, u prisustvu kosovske policije, skinuli su jutros srpsku zastavu sa repetitora MTS u Vrbovcu kod Vitine, prenosi Kosovo onlajn. Na snimku do koga je došao taj portal može se videti pripadnik vatrogasne jedinice… »

Kosovska policija i vatrogasci skinuli zastavu Srbije sa repetitora (video)

Blic 28.09.2021
Pripadnici vatrogasne jednice u prisustvu prištinske policije jutros su skinuli srpsku zastavu sa repetitora Mobilne telefonije Srbije (MTS) u Vrbovcu kod Vitine. Na snimku koji je objavio portal "Kosovo onlajn" vidi se pripadnik vatrogasne jedinice kako… »

Nova provokacija: Vatrogasci i tzv. Kosovska policija skinuli i bacili srpsku zastavu sa repetitora u Vrbovcu

Večernje novosti 28.09.2021
Foto: Printskrin/ kosovo online Na snimku do koga je došao portal Kosovo onlajn može se videti pripadnik vatrogasne jedinice koji se popeo na antenski stub, sa koga skida srpsku zastavu i baca je u podnožje repetitora. Zastava Srbije postavljena je na… »

Nova provokacija u Vrbovcu kod Vitine Pogledajte, kosovska policija poslala vatrogasca da skine trobojku Srbije s repetitora…

Kurir 28.09.2021
VITINA - Pripadnici vatrogasne jednice, u prisustvu tzv. kosovske policije, jutros oko 9 sati skinuli su srpsku zastavu sa repetitora u Vrbovcu kod Vitine. Na snimku do kog je došao Kosovo onlajn može se videti pripadnik vatrogasne jedinice koji se… »

Srpska zastava sa repetitora u Vrbovcu ekspresno skinuta, parola "UČK" u Klokotu danima stoji

RTV 28.09.2021
VITINA - Pripadnici vatrogasne jedinice, u prisustvu kosovske policije, skinuli su jutros srpsku zastavu sa repetitora MTS u Vrbovcu kod Vitine, prenosi Kosovo onlajn. Na snimku do koga je došao taj portal može se videti pripadnik vatrogasne jedinice… »

Srpska zastava skinuta sa repetitora u Vrbovcu i bačena /video/

Sputnik 28.09.2021
Pripadnici vatrogasne jednice, u prisustvu Kosovske policije, jutros oko 9 sati skinuli su srpsku zastavu sa repetitora MTS u Vrbovcu kod Vitine. Na snimku do koga je došao Kosovo onlajn može se videti pripadnik vatrogasne jedinice koji se popeo na… »

Zastava Srbije skinuta na Kosovu: Vatrogasci i policija je bacili sa repetitora u Vrbovcu (video)

Mondo 28.09.2021
Zastava je postavljena pre dva dana. Zastava je postavljena pre dva dana. Na snimku do kog su došli mediji može se videti pripadnik vatrogasne jedinice koji se popeo na antenski stub, sa koga skida srpsku zastavu i baca je u podnožje repetitora… »

Skandal na Kosovu Vatrogasci skinuli i bacili srpsku zastavu! (video)

Alo 28.09.2021
Zastava Srbije postavljena je na repetitor MTS u Vrbovcu pre dva dana. Pripadnici vatrogasne jedinice, u prisustvu Kosovske policije, jutros oko 9 sati skinuli su srpsku zastavu sa repetitora MTS u Vrbovcu kod Vitine. Na snimku do koga je došao Kosovo… »

Vesti dana »