Povezane vesti

Đorđe Balašević dobija spomen-muzej pored Dunava u Novom Sadu

Luftika 28.09.2021
Spomen-muzej u čast najznačajnijeg novosadskog ali i jugoslovenskog kantautora Đorđa Balaševića nalaziće se u Univerzitetskom parku u Novom Sadu, gradu u kojem je rođen i u kojem je živeo i stvarao. Muzej će se nalaziti u neposrednoj blizini… »

Balašević dobija muzej u blizini keja

NoviSad.com 28.09.2021
Novi Sad – Novosadski kantautor Đorđe Balašević, koji je početkom godine preminuo u 67. godini, dobiće svoj muzej u Novom Sadu. To je potvrdio i direktor Javnog preduzeća „Urbanizam“ Dušan Miladinović. - Plan za muzej je u izradi. Prostor… »

Balašević dobija muzej u Novom Sadu, nalaziće se uz kej

Radio 021 28.09.2021
Novi muzej koji se planira Urbanističkim planom Univerzitetskog parka biće posvećen novosadskom kantautoru Đorđu Balaševiću. To je potvrdio direktor JP "Urbanizam" Dušan Miladinović, navodeći da će prostor u Univerzitetskom parku biti… »

Đorđe Balašević dobija muzej u Novom Sadu

Dnevnik 28.09.2021
Novosadski kantautor Đorđe Balašević, koji je preminuo 19. Februara ove godine u 67. godini dobiće muzej u Novom Sadu. Novi muzej koji se planira Urbanističkim planom Univerzitetskog parka biće posvećen Balaševiću, a to je potvrdio direktor JP… »

Novi Sad će dobiti muzej posvećen Đorđu Balaševiću

Moj Novi Sad 28.09.2021
Đorđe Balašević je preminuo pre sedam meseci, a Novi Sad i region su se od njega opraštali nedeljama. Velika ljubav koju su mu sugrađani i obožavaoci slali rezultiraće muzejom u Novom Sadu, saznaje "NS Uživo". – Plan za muzej je u izradi… »

Đorđe Balašević dobija muzej u Novom Sadu: Ovo su svi detalji

Telegraf 28.09.2021
- Mislim da će u njemu biti i kutak za fanove Balaševića, gde će moći da se kupe CD-ovi, majice - rekao je Dušan Miladinović, direktor Javnog preduzeća "Urbanizam" Legendarni kantautor Đorđe Balašević, koji je preminuo u 67. godini, dobiće… »

Novi Sad dobija muzej posvećen Đorđu Balaševiću

B92 28.09.2021
Đorđe Balašević, preminuo je pre sedam meseci, u 67. godini, a Novi Sad i region su se od njega opraštali nedeljama. Građani su se opraštali od najvoljenijeg Novosađanina muralima i bilbordima sa njegovim stihovima. Balašević je uvek isticao da… »

Vesti dana »