Повезане вести
Миљана Кулић открила детаље односа са бившим дечком Лазаром Чолићем
Вести онлине 28.09.2021
Миљана Кулић, најконтроверзнија ријалити учесница проговорила о свом односу са бившим дечком Лазаром Чолићем Золом, својим болесним родитељима, бегу из “Задруге 5”, али и повратку у овај ТВ формат. Темпераментна Нишлијка… »
Дала сам му 20.000 евра за кредит, а он се коцка и пије тродоне! Миљана шокирала причом о Золи - "Спава код фанова!
Мондо 28.09.2021
Миљана Кулић открила да њен бивши дечко наводно дугује и 50.000 евра због коцке. Миљана Кулић открила да њен бивши дечко наводно дугује и 50.000 евра због коцке Миљана Кулић, најконтроверзнија ријалити учесница, открила је… »
Миљана проговорила о болесним родитељима и повратку у ријалити Зола пије тродоне јер нема пара за дрогу, највише ме боли што…
Ало 28.09.2021
Направио је коцкарске дугове од 50.000 евра, одселио се од куће, живи са људима који су му били фанови. По цео дан спава, чим устане попије лекове, полудео је скроз, рекла је ријалити звезда. Миљана Кулић, најконтроверзнија… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 4 сатијош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Мацут у Лондону: Србију поштедети политичких условљавања у вези са Косовом
Данас пре 9 сатијош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 4 сатијош 1 повезана