Повезане вести
Богдановић се угледа на Ђоковића: „Новак ми је инспирација“!
Хот спорт 28.09.2021
Репрезентативац Србије је спреман за почетак нове НБА сезоне. Атланта је успела да задржи Богдановића за којег сматрају да би и даље могао да буде окосница тима. Уз њега задржали су и скоро цео тим који је играо прошле сезоне… »
Богдановић пред нову сезону: Ђоковић велика инспирација
Дневник 28.09.2021
АТЛАНТА: Нова сезона доноси нове циљеве које ћемо покушати да испунимо, рекао је бек Атланта Хокса Богдан Богдановић на тренинг кампу уочи почетка нове НБА сезоне. "Задржали смо готово цео тим, то се у НБА лиги ретко дешава… »
Богдановић: Много сам радио на свом телу да се не повређујем, Новак инспирација
Н1 Инфо 28.09.2021
Српски репрезентативац Богдан Богдановић припрема се за наступајућу НБА сезону, своју другу у дресу Атланта Хокса, који су задржали тим из претходне успешне сезоне и имају велике амбиције. Богдановић је у претходној сезони… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана