Povezane vesti
Željku šašiću ništa nije jasno nakon napada bivše: Ja sam ceo život svačiji rob! Ne znam šta joj se desilo
Kurir 28.09.2021
Bivša devojka Željka Šašića, koja je od njega mlađa 17 godina, Plejboj zečica i manekenka Katarini Lazić izašla je u medije i otkrila da je ju je pevač dok su bili u vezi "mučio i maltretirao kao roba". Katarina je dodala i da je pevač postao hladan i… »
"Ja sam ceo život bio svačiji rob": Željko Šašić odgovorio na optužbe bivše partnerke da ju je maltretirao
Blic 28.09.2021
Bivša izabranica pevača Željka Šašića, Katarina Lazić, koja je izašla u javnost s pričom da joj folker otima automobil koji joj je ranije poklonio, sada je u svojoj ispovesti za medije rekla da je htela da digne ruku na sebe zbog veze sa popularnim… »
Srpski pevač bio u vezi sa 17 godina mlađom zečicom: Katarina sad šokirala - "Bahatio se i tretirao me kao roba"
Mondo 28.09.2021
Katarina Lazić otkrila detalje braka sa pevačem Željkom Šašićem. Katarina Lazić otkrila detalje braka sa pevačem Željkom Šašićem Pre četiri godine javnost je čitala o devojci Željka Šašića, Plejboj zečici i manekenki Katarini Lazić, koju je "priženio i s… »
Vesti dana »

U Srbiju stiže 40 stepeni od ovog datuma i biće pakleno vruće nedeljama: Evo koliko će dugo trajati toplotni talas
Nova pre 15 minutajoš 22 povezane

BLISKOISTOČNI SUKOB Izraelski bezbednosni kabinet odobrio plan za preuzimanje kontrole nad gradom Gazom
RTV pre 19 minutajoš 21 povezana

Uhapšen Ranko osumnjičen za dvostruko ubistvo: Presudio bračnom paru dok su bili u gostima, zamalo usmrtio i Milutina
Kurir pre 19 minutajoš 13 povezanih