Повезане вести
Жељку шашићу ништа није јасно након напада бивше: Ја сам цео живот свачији роб! Не знам шта јој се десило
Курир 28.09.2021
Бивша девојка Жељка Шашића, која је од њега млађа 17 година, Плејбој зечица и манекенка Катарини Лазић изашла је у медије и открила да је ју је певач док су били у вези "мучио и малтретирао као роба". Катарина је додала и да је… »
"Ја сам цео живот био свачији роб": Жељко Шашић одговорио на оптужбе бивше партнерке да ју је малтретирао
Блиц 28.09.2021
Бивша изабраница певача Жељка Шашића, Катарина Лазић, која је изашла у јавност с причом да јој фолкер отима аутомобил који јој је раније поклонио, сада је у својој исповести за медије рекла да је хтела да дигне руку на себе због… »
Српски певач био у вези са 17 година млађом зечицом: Катарина сад шокирала - "Бахатио се и третирао ме као роба"
Мондо 28.09.2021
Катарина Лазић открила детаље брака са певачем Жељком Шашићем. Катарина Лазић открила детаље брака са певачем Жељком Шашићем Пре четири године јавност је читала о девојци Жељка Шашића, Плејбој зечици и манекенки Катарини… »
Вести дана »
Крај рата у Украјини зависи од руске спремности: званичници Вашингтона и Кијева
BBC News пре 3 сатајош 28 повезаних
Временска прогноза за суботу, 6. децембар: Облачно са слабом кишом и ветром
Бета пре 5 сатијош 25 повезаних
Једва чекам дерби са Партизаном! Да и то осетим: Звездин Американац заборавио пораз од Барселоне!
Курир пре 35 минутајош 35 повезаних
Ђедовић Хандановић са представницима малих приватних бензинских станица о снабдевању нафтом
Нова економија пре 3 сатајош 21 повезана