Повезане вести

​ Станојевић би због Партизана штрајковао глађу испред Скупштине?!

​ Станојевић би због Партизана штрајковао глађу испред Скупштине?!

Спортске.нет 28.09.2021
Регуларност првенства била је једна од тема данашње трибине на којој је тренер Партизана Александар Станојевић одговарао на питања навијача. За сада, од почета текуће сезоне Станојевић нема примедби, али ако уочи неку… »
Ајде да видим да нас неко покраде! Рекао сам председнику - идем испред Скупштине ако се нешто деси

Ајде да видим да нас неко покраде! Рекао сам председнику - идем испред Скупштине ако се нешто деси

Моззарт спорт 28.09.2021
"Не верујем да Звезда има све већ решено, постоји ВАР, ту смо и ми, Гробари... Борићемо се ногама и рукама" Феноменалан старт суперлигашке трке, изборена јесен у Европи и победа на почетку гупне фазе нису били довољни да засите… »
Станојевић направио потез о ком ће се причати! Тренер Партизана дословно стао у гард, па одушевио навијаче:Ако нешто буде…

Станојевић направио потез о ком ће се причати! Тренер Партизана дословно стао у гард, па одушевио навијаче:Ако нешто буде…

Спортал блиц 28.09.2021
Тренер Партизана Тема је било доста, од "случаја Сума", па неких других играча који су одлазили, до вечитог дербија и борбе за титулу. Шеф стручног штаба клуба из Хумске улице истакао је да његов тим има квалитет да скине с… »
Станојевић се сломио, плакао пред навијачима: Зар ја расиста…

Станојевић се сломио, плакао пред навијачима: Зар ја расиста…

Нова 28.09.2021
Александар Станојевић био је изузетно емотиван током сусрета са навијачима Партизана, а чак се у једном моменту и расплакао. „Пратио сам дешавања на мрежама, хтео сам да дискутујем о свему што се пише. Очекивао сам већи број… »
Савладале га емоције па заплакао пред гробарима: Станојевић о оптужбама за расизам, Суми и албанској мафији! (видео)

Савладале га емоције па заплакао пред гробарима: Станојевић о оптужбама за расизам, Суми и албанској мафији! (видео)

Хот спорт 28.09.2021
Тренер црно-белих Александар Станојевић одржао је своје обећање, па се у кошаркашкој сали у Хумској улици ‘састао’ са навијачима Партизана, и поразговарао о актуелним дешавањима у клубу. Протеклих дана у Хумској је било… »
Шокантно обраћање у Хумској! Станојевић заплакао пред гробарима, проговорио о Суми и оптужбама за расизам, па изненадио све…

Шокантно обраћање у Хумској! Станојевић заплакао пред гробарима, проговорио о Суми и оптужбама за расизам, па изненадио све…

Спортал блиц 28.09.2021
Као што је било најављено, тренер Фудбалско клуба Партизан Александар Станојевић се данас појавио пред навијачима, са којима разговара о свим аклтуелним дешавањима везаним за клуб. Повод за нешто овако, били су дани за нама… »
Станојевић заплакао пред навијачима: Ако сам некога волео то су Натхо, Клео... У Партизан сам дошао са 13 година

Станојевић заплакао пред навијачима: Ако сам некога волео то су Натхо, Клео... У Партизан сам дошао са 13 година

Вечерње новости 28.09.2021
Фото: М.Вукадиновић Очи у очи са навијачима се нашао стратег црно-белих, одговарајући на њихова питања без задршке. Одмах је на почетку разговора рекао да се на овакав необичан потез одлучио због много негативних ствари које… »
Станојевић уплакан: "Поднео сам оставку, нико не сме да нас дира, Сума се није уклапао"

Станојевић уплакан: "Поднео сам оставку, нико не сме да нас дира, Сума се није уклапао"

Спортске.нет 28.09.2021
Тренер фудбалера Партизана обрадио се јавности и навијачима овог клуба одговаравши на разна питања која се тичу актуелног стања у екипи. Он је одржао јавну трибину где су навијачи могли да изнесу своје мишљење и упитају… »
Мистерија је решена: Станојевић коначно открио због чега се није радовао на дербију – ‘Не помишљајте на неке глупости’ (видео)…

Мистерија је решена: Станојевић коначно открио због чега се није радовао на дербију – ‘Не помишљајте на неке глупости’ (видео)…

Хот спорт 28.09.2021
Шеф стручног штаба црно-белих Александар Станојевић састао се са навијачима Партизана у Хумској улици, како би им одговарао на питања. Када се појавио у сали, навијачи су њиховог љубимца дочекали великим аплаузом. На самом… »

Вести дана »