Повезане вести
Станојевићево емотивно обраћање навијачима
Н1 Инфо 28.09.2021
Тренер Партизана Александар Станојевић организовао је својеврсну трибину на којој су симпатизери црно-белих имали прилику да му поставе свакаква питања. Између осталог тренер црно-белих открио је и да је већ подносио оставку. –… »
Станојевић дао оставку после пораза у финалу Купа: Не знам да ли ћу остати у Партизану и следеће сезоне
Моззарт спорт 28.09.2021
Емотивна обраћање тренера црно-белих. Одлучио је Александар Станојевић да се обрати навијачима Партизана. Искрено, у емотивном наступу, открио је и нешто што се досад није знало, али их и добро забринуо. Без обзира на то што… »
Станојевић открио непознате детаље: Поднео сам оставку након пораза од Звезде
Нова 28.09.2021
Александар Станојевић се током обраћања навијачима Партизана потпуно отворио о свим детаљима његовог мандата у Хумској. Открио је да је након финала Купа Србије прошле сезоне и пораза од Црвене звезде после пенала понудио… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 4 сатијош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 49 повезаних
Ценовници свих трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере једним кликом
Морава инфо пре 5 сатијош 32 повезане