Povezane vesti

Prvenac Mesija za istoriju, PSŽ se osvetio Sitiju

Prvenac Mesija za istoriju, PSŽ se osvetio Sitiju

Nova 28.09.2021
Pari Sen Žermen je u derbiju 2. kola Lige šampiona savladao Mančester siti sa 2:0 na svom terenu, a meč grupe A obeležio je prvenac Lionela Mesija. Senzaciju večeri je priredio Šerif koji je pobedio Real Madrid na gostovanju rezultatom 2:1 golom u… »
Zvezdin dželat bacio Real na kolena golčinom u 90. Minutu: Šerif napravio senzaciju, Mesi konačno pogodio za PSŽ!

Zvezdin dželat bacio Real na kolena golčinom u 90. Minutu: Šerif napravio senzaciju, Mesi konačno pogodio za PSŽ!

Mondo 28.09.2021
Kakav fudbal, kakvi mečevi, kakav šok! Mesi je dao svoj prvi gol, a Madrid doživeo šok kakav se ne pamti! Kakav fudbal, kakvi mečevi, kakav šok! Mesi je dao svoj prvi gol, a Madrid doživeo šok kakav se ne pamti! Liga šampiona odavno nije videla… »
Gvardiola surovo iskren: Ne znam kako zaustaviti Mbapea, Mesija i Nejmara!

Gvardiola surovo iskren: Ne znam kako zaustaviti Mbapea, Mesija i Nejmara!

Večernje novosti 28.09.2021
FOTO: AP Španski stručnjak bio je upitan kako zaustaviti trio Mbape-Mesi-Nejmar koji je po mnogima najbolji na svetu. - Kako ih zaustaviti? Ne znam. Tolika količina kvaliteta, ne znam šta bismo mogli da učinimo da ih zaustavimo, iskreno. Taj zbirni… »
Liga šampiona se vraća na San Siro posle sedam godina

Liga šampiona se vraća na San Siro posle sedam godina

Mozzart sport 28.09.2021
Milan dočekuje Atletiko Madrid, koji je ujedno i poslednji sastav koji je boravio u njegovom domu u kontinentalnoj eliti. Milan je poslednji meč na San Siru u Ligi šampiona odigrao 2014. godine u osmini finala protiv Atletiko Madrida. Istog rivala… »
Drim tim pred pucanjem! Mbape besan na Nejmara, Francuzi otkrili sve detalje raskola u PSŽ - ponovo upleten Mesi!

Drim tim pred pucanjem! Mbape besan na Nejmara, Francuzi otkrili sve detalje raskola u PSŽ - ponovo upleten Mesi!

Sportal blic 27.09.2021
Dobio ja Murisio Poketino tokom leta "ol star" ekipu, ali treneru Pari Sen Žermena uopšte nije lako da uklopi karaktere vrhunskih asova koje ima u svlačionici. Nakon što se Mesi naljutio na njega, jer ga je izveo iz igre, mada se kasnije ispostavilo… »

Vesti dana »