Povezane vesti
Plazma najomiljeniji domaći proizvod potrošača 11. godinu zaredom
Nedeljnik 28.09.2021
Foto: Mileta Mirčetić Brend Plazma, kompanije Bambi, proglašen je za najomiljeniji domaći proizvod u kategoriji Slatkiši, isključivo na osnovu glasova potrošača u okviru tradicionalne dodele priznanja „Moj izbor“ u organizaciji Udruženja „Moja Srbija“… »
Plazma najomiljeniji domaći proizvod potrošača 11. godinu zaredom
Mondo 28.09.2021
Brend Plazma, kompanije Bambi, proglašen je za najomiljeniji domaći proizvod u kategoriji Slatkiši, isključivo na osnovu glasova potrošača u okviru tradicionalne dodele priznanja „Moj izbor“ u organizaciji Udruženja „Moja Srbija“. Brend Plazma, kompanije… »
Plazma najomiljeniji domaći proizvod potrošača 11. godinu za redom
Nova ekonomija 28.09.2021
Brend Plazma, kompanije Bambi, proglašen je za najomiljeniji domaći proizvod u kategoriji Slatkiši, isključivo na osnovu glasova potrošača u okviru tradicionalne dodele priznanja „Moj izbor“ u organizaciji Udruženja „Moja Srbija“. Plazma već više od pet… »
Vesti dana »

Vlada usvojila uredbu o ograničavanju marži do 20 odsto, Siniša Mali najavio: Do 20.000 proizvoda imaće niže cene
Nova ekonomija pre 30 minutajoš 31 povezana

Protesti u Srbiji: Privedeno dvoje studenta Filozofskog u Novom Sadu, policija na ulazu u zgradu fakulteta
NIN pre 40 minutajoš 28 povezanih

Zelenski saopštio novi bilans napada na Kijev: Poginulo 14 osoba, među njima troje dece
N1 Info pre 55 minutajoš 37 povezanih

Paradi u Pekingu 3. septembra prisustvovaće Kim Džong Un, Vladimir Putin i Masud Pezeškijan
Beta pre 2 satajoš 24 povezane