Повезане вести

Кон опет побеснео: Или увести ковид пропуснице или затварање или нас укините!

Кон опет побеснео: Или увести ковид пропуснице или затварање или нас укините!

Правда 28.09.2021
Доктор Предраг Кон рекао је да је следећи корак у борби против коронавируса или увођење ковид пропусница или оштрије мере и да је то, без сумње, чињеница. Епидемиолог и члан Кризног штаба др Предраг Кон каже за РТС да су пре… »
Кон: Ковид пропуснице и вакцинација под хитно или 10 дана затварања

Кон: Ковид пропуснице и вакцинација под хитно или 10 дана затварања

Дневник 28.09.2021
Ако ме питате шта је најрационалније - то су ковид пропуснице под хитно, обавезна вакцинација здравствених радника под хитно, обавезна вакцинација јавних служби које су у контакту са великим бројем људу под хитно и ту нема више… »
Доктор Кон упозорава: Ковид пропуснице, вакцинација или рестриктивне мере!

Доктор Кон упозорава: Ковид пропуснице, вакцинација или рестриктивне мере!

Вечерње новости 28.09.2021
Фото: Тањуг/Тања Валић/Депоситпхотос Предраг Кон је гостујући у Београдској хроници рекао је да је изашао са тог састанка убеђен да су се нешто озбиљно договорили. - Прошло је 17 дана, једно време сам говорио да очекујем… »
Предраг Кон: Хитно применити противепидемијске мере, увођење ковид пропусница најрационалније

Предраг Кон: Хитно применити противепидемијске мере, увођење ковид пропусница најрационалније

Курир 28.09.2021
БЕОГРАД - Члан Кризног штаба за борбу против корона вируса Предраг Кон упозорио је данас да је неопходно хитно применити противепидемијске мере како би се спречило ширење заразе, те нагласио да је међу њима најрационалније… »
Ковид пропуснице или рестриктивне мере: Др Кон изричит: "Ако не може, молим некога да нас опозове, јер ми више немамо шта да…

Ковид пропуснице или рестриктивне мере: Др Кон изричит: "Ако не може, молим некога да нас опозове, јер ми више немамо шта да…

Блиц 28.09.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба др Предраг Кон каже за РТС да су пре 17 дана имали састанак Кризног штаба. Прошло је 17 дана, једно време је говорио, истиче, да очекује састанак и да је схватио да састанка нема. Према његовим… »
Кон: Састанак Кризног штаба био пре 17 дана, пропуснице или рестриктивне мере

Кон: Састанак Кризног штаба био пре 17 дана, пропуснице или рестриктивне мере

Нова 28.09.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба др Предраг Кон каже да су пре 17 дана имали састанак Кризног штаба. Прошло је 17 дана, једно време је говорио, истиче, да очекује састанак и да је схватио да састанка нема. Према његовим речима… »

Вести дана »