Povezane vesti
Filota je bio najpoznatiji advokat u jugoslaviji: Sin Toma Fila otkriva kakve je pretnje njegov otac dobijao i zbog čega
Kurir 28.09.2021
Moj otac Filota bio je po mnogo čemu čovek ispred svog vremena. Žao mi je što on to nije doživeo, ali ja jesam - u Evropi je smrtna kazna ukinuta, kaže Toma Fila, ugledni beogradski advokat. Filota Fila je bio verovatno najpoznatiji advokat… »
"Prave pretnje su stizale od države": Toma Fila o svom ocu Filoti koji je branio optužene: "Žao mi je što nije doživeo…
Blic 28.09.2021
Moj otac Filota bio je po mnogo čemu čovek ispred svog vremena. Žao mi je što on to nije doživeo, ali ja jesam - u Evropi je smrtna kazna ukinuta - kaže u razgovoru za "Blic nedelje" Toma Fila, ugledni beogradski advokat. Čitaoci "Blica nedelje"… »
Vesti dana »
Polarni vrtlog nad Evropom, a Srbiju očekuje nagla promena vremena: Ristić kaže da će ovog datuma pasti sneg
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 3 satajoš 11 povezanih
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 21 minutajoš 1 povezana
Novi protest u Novom Sadu: Zahtevi za odgovornost i pravdu za žrtve poginule na Železničkoj stanici
Insajder pre 1 satjoš 6 povezanih
"Nikada nećemo kapitulirati" Zelenski otkrio jedini uslov za pregovore sa Rusijom
Alo pre 22 minutajoš 11 povezanih