Povezane vesti
Kalinić o povratku u zvezdu: Motivacija mi je veća nego ikada, mislim da će biti zanimljivo
Večernje novosti 29.09.2021
FOTO: KK Crvena zvezda/Dragana Stjepanović/ABA liga Krilni košarkaš je u razgovoru za "Sport Klub" otkrio razloge zbog kojih se vratio među crveno-bele. - Ima dosta razloga za moj povratak. Moja prethodna saradnja sa Dejanom Radonjićem, sjajan odnos… »
Kalinić o povratku u Zvezdu: Bilo je mnogo razloga, nova faza u mojoj karijeri
Vesti online 29.09.2021
Posle nastupa u Fenerbahčeu i Valensiji, Nikola Kalinić, vratio se ovog leta, u ekipu Crvene zvezde. On je, u razgovoru za Sport klub, govorio o ambicijama tima i zamislima trenera Radonjića. –Za sada sve izgleda dobro, imamo nekih problema sa… »
Kalinić: Bilo je kriznih momenata kada mi bukvalno nije bilo do košarke
Mozzart sport 29.09.2021
“Razmišljao sam: Čemu sve ovo?”. Jedno od najzvučnijih pojačanja prethodnog leta na Jadranu bilo je ono u vidu povratka Nikole Kalinića u Crvenu zvezdu. Iskusan košarkaš, prekaljen evroligaš, domaći igrač, poznaje sistem Dejana Radonjića… »
‘Nisam mogao da se dogovorim sa Barselonom’: Evo kako je došlo do Kalinićevog povratka u Zvezdu!
Hot sport 29.09.2021
Srpski košarkaš se ovog leta vratio na Mali Kalemegdan… Iako to mnogi nisu očelivali, Nikola Kalinić se vratio u Crvenu zvezdu, ali to nije bila jedina ponuda koju je imao. – Bilo je ponuda, nekih boljih, nekih lošijih, nisam uspeo da sa… »
Vesti dana »
Posle teških uvreda, ruka ruci, nismo vuci, marku se smeši moćna funkcija? Ovako su Tramp i Rubio govorili jedan o drugom, a sada kao da se ništa nije desilo
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane