Повезане вести

Калинић о повратку у звезду: Мотивација ми је већа него икада, мислим да ће бити занимљиво

Калинић о повратку у звезду: Мотивација ми је већа него икада, мислим да ће бити занимљиво

Вечерње новости 29.09.2021
ФОТО: КК Црвена звезда/Драгана Стјепановић/АБА лига Крилни кошаркаш је у разговору за "Спорт Клуб" открио разлоге због којих се вратио међу црвено-беле. - Има доста разлога за мој повратак. Моја претходна сарадња са Дејаном… »
Калинић о повратку у Звезду: Било је много разлога, нова фаза у мојој каријери

Калинић о повратку у Звезду: Било је много разлога, нова фаза у мојој каријери

Вести онлине 29.09.2021
После наступа у Фенербахчеу и Валенсији, Никола Калинић, вратио се овог лета, у екипу Црвене звезде. Он је, у разговору за Спорт клуб, говорио о амбицијама тима и замислима тренера Радоњића. –За сада све изгледа добро, имамо… »
Калинић: Било је кризних момената када ми буквално није било до кошарке

Калинић: Било је кризних момената када ми буквално није било до кошарке

Моззарт спорт 29.09.2021
“Размишљао сам: Чему све ово?”. Једно од најзвучнијих појачања претходног лета на Јадрану било је оно у виду повратка Николе Калинића у Црвену звезду. Искусан кошаркаш, прекаљен евролигаш, домаћи играч, познаје систем Дејана… »
‘Нисам могао да се договорим са Барселоном’: Ево како је дошло до Калинићевог повратка у Звезду!

‘Нисам могао да се договорим са Барселоном’: Ево како је дошло до Калинићевог повратка у Звезду!

Хот спорт 29.09.2021
Српски кошаркаш се овог лета вратио на Мали Калемегдан… Иако то многи нису очеливали, Никола Калинић се вратио у Црвену звезду, али то није била једина понуда коју је имао. – Било је понуда, неких бољих, неких лошијих, нисам… »

Вести дана »