Повезане вести
Пешић на промоцији: Дајте нам подршку и биће резултата
Политика 29.09.2021
Радујем се новом изазову и што сам поново тренер репрезентације. Сигуран сам у оно што знам, не сумњам да ћу имати подршку и трудићу се да своје искуство ставим на располагање, рекао је нови селектор кошаркашке репрезентације… »
Прозивали су ме због Јокића: Кари Пешић се вратио - да ли ће вратити и Николу? Селектор открио план! (фото/видео)
Мондо 29.09.2021
Светислав "Кари" Пешић у четвак је званично преузео позицију селектора репрезентације после скоро 20 година. Прочитајте његове прве поруке из "Куће кошарке". Светислав "Кари" Пешић у четвак је званично преузео позицију селектора… »
Пешић: Радујем се новом изазову на клупи репрезентације
Данас 29.09.2021
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је данас да се радује новом изазову након преузимања функције, као и да ће своје знање и искуство ставити у службу српске кошарке. „Ја се радујем новом изазову… »
Светислав Пешић: "Србији треба професионални тренер, е па ту сам! Желим да будем поносан после овога
Спортске.нет 29.09.2021
Кошаркашки савез Србије представио је Светислава Пешића за новог селектора националног тима. Тим поводом, у Кући кошарке, медијима су се обратили челници Кошаркашког савеза Србије, као и новоизабрани селектор који се после готово… »
Пешић: Преговори су потрајали, испитивао сам јавност
Н1 Инфо 29.09.2021
Нови селектор Србије Светислав Пешић и званично је представљен на конференцији за медије у Кошаркашком савезу Србије. Он је рекао да је дуго преговарао о преузимању клупе Србије, као и да има јасне визије о томе на који начин… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Ево ко су шкаљарци рањени у Никшићу, хапшени због страховите туче: летеле чаше, флаше, па севнуо и нож
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане