Povezane vesti
Pešić na promociji: Dajte nam podršku i biće rezultata
Politika 29.09.2021
Radujem se novom izazovu i što sam ponovo trener reprezentacije. Siguran sam u ono što znam, ne sumnjam da ću imati podršku i trudiću se da svoje iskustvo stavim na raspolaganje, rekao je novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav… »
Prozivali su me zbog Jokića: Kari Pešić se vratio - da li će vratiti i Nikolu? Selektor otkrio plan! (foto/video)
Mondo 29.09.2021
Svetislav "Kari" Pešić u četvak je zvanično preuzeo poziciju selektora reprezentacije posle skoro 20 godina. Pročitajte njegove prve poruke iz "Kuće košarke". Svetislav "Kari" Pešić u četvak je zvanično preuzeo poziciju selektora reprezentacije… »
Pešić: Radujem se novom izazovu na klupi reprezentacije
Danas 29.09.2021
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je danas da se raduje novom izazovu nakon preuzimanja funkcije, kao i da će svoje znanje i iskustvo staviti u službu srpske košarke. „Ja se radujem novom izazovu, radujem se što sam… »
Svetislav Pešić: "Srbiji treba profesionalni trener, e pa tu sam! Želim da budem ponosan posle ovoga
Sportske.net 29.09.2021
Košarkaški savez Srbije predstavio je Svetislava Pešića za novog selektora nacionalnog tima. Tim povodom, u Kući košarke, medijima su se obratili čelnici Košarkaškog saveza Srbije, kao i novoizabrani selektor koji se posle gotovo dve decenije… »
Pešić: Pregovori su potrajali, ispitivao sam javnost
N1 Info 29.09.2021
Novi selektor Srbije Svetislav Pešić i zvanično je predstavljen na konferenciji za medije u Košarkaškom savezu Srbije. On je rekao da je dugo pregovarao o preuzimanju klupe Srbije, kao i da ima jasne vizije o tome na koji način želi da radi i vodi… »
Vesti dana »
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje u teškom i nestabilnom stanju
RTV pre 28 minutajoš 8 povezanih