Povezane vesti

Pešić na promociji: Dajte nam podršku i biće rezultata

Pešić na promociji: Dajte nam podršku i biće rezultata

Politika 29.09.2021
Radujem se novom izazovu i što sam ponovo trener reprezentacije. Siguran sam u ono što znam, ne sumnjam da ću imati podršku i trudiću se da svoje iskustvo stavim na raspolaganje, rekao je novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav… »
Prozivali su me zbog Jokića: Kari Pešić se vratio - da li će vratiti i Nikolu? Selektor otkrio plan! (foto/video)

Prozivali su me zbog Jokića: Kari Pešić se vratio - da li će vratiti i Nikolu? Selektor otkrio plan! (foto/video)

Mondo 29.09.2021
Svetislav "Kari" Pešić u četvak je zvanično preuzeo poziciju selektora reprezentacije posle skoro 20 godina. Pročitajte njegove prve poruke iz "Kuće košarke". Svetislav "Kari" Pešić u četvak je zvanično preuzeo poziciju selektora reprezentacije… »
Pešić: Radujem se novom izazovu na klupi reprezentacije

Pešić: Radujem se novom izazovu na klupi reprezentacije

Danas 29.09.2021
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je danas da se raduje novom izazovu nakon preuzimanja funkcije, kao i da će svoje znanje i iskustvo staviti u službu srpske košarke. „Ja se radujem novom izazovu, radujem se što sam… »
Svetislav Pešić: "Srbiji treba profesionalni trener, e pa tu sam! Želim da budem ponosan posle ovoga

Svetislav Pešić: "Srbiji treba profesionalni trener, e pa tu sam! Želim da budem ponosan posle ovoga

Sportske.net 29.09.2021
Košarkaški savez Srbije predstavio je Svetislava Pešića za novog selektora nacionalnog tima. Tim povodom, u Kući košarke, medijima su se obratili čelnici Košarkaškog saveza Srbije, kao i novoizabrani selektor koji se posle gotovo dve decenije… »
Pešić: Pregovori su potrajali, ispitivao sam javnost

Pešić: Pregovori su potrajali, ispitivao sam javnost

N1 Info 29.09.2021
Novi selektor Srbije Svetislav Pešić i zvanično je predstavljen na konferenciji za medije u Košarkaškom savezu Srbije. On je rekao da je dugo pregovarao o preuzimanju klupe Srbije, kao i da ima jasne vizije o tome na koji način želi da radi i vodi… »

Vesti dana »

Amerika bira predsednika, Tramp ili Harisova

Amerika bira predsednika, Tramp ili Harisova

Politika pre 40 minutajoš 27 povezanih
Vučević prihvatio ostavku Vesića, očekuje ih još

Vučević prihvatio ostavku Vesića, očekuje ih još

Danas pre 52 minutajoš 21 povezana
Pobeda Denvera i novi tripl-dabl Nikole Jokića

Pobeda Denvera i novi tripl-dabl Nikole Jokića

Politika pre 28 minutajoš 14 povezanih
Danas u Novom Sadu protest zbog tragedije

Danas u Novom Sadu protest zbog tragedije