Povezane vesti
Bekstvo iz zatvora u Izraelu: Šta znamo do sada i šta će se desiti sa zatvorenicima
Radio 021 29.09.2021
Očekuje se da se četvorica od šestorice palestinskih zatvorenika koji su početkom meseca ponovo uhapšeni posle bekstva iz strogo čuvanog izraelskog zatvora Gilboa u sredu pojave na sudu preko Zuma. Getty Images Neki od ponovo uhvaćenih zatvorenika… »
Bekstvo iz zatvora u Izraelu: Šta znamo do sada i šta će se desiti sa zatvorenicima
Južne vesti 29.09.2021
Getty Images Neki od ponovo uhvaćenih zatvorenika nedavno su se pojavili na sudu Slučajevi četvorice od šestorice Palestinaca koji su početkom meseca ponovo uhapšeni posle bekstva iz strogo čuvanog izraelskog zatvora u sredu će se još jednom naći pred… »
Vesti dana »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 4 satijoš 9 povezanih
Na dark-vebu se pojavili hakovani zdravstveni podaci građana Srbije
Nedeljnik pre 2 satajoš 6 povezanih
Novi zakon roditeljima-negovateljima donosi 65.000 dinara i radni staž – Leskovac pionir u toj oblasti
Jugmedia pre 4 satijoš 20 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 3 satajoš 55 povezanih