Povezane vesti
"Vrcka i zanosno pleše": Seka Aleksić snimila spot u nikad izozovnijem izdanju na bazenu svoje kuće: "Pripijena crvena…
Blic 29.09.2021
Pevačica Seka Aleksić obradovala je svoje fanove, novom pesmom "Lomiš me". Seka je u spotu nikad izazovnija u vatreno crvenoj haljini, a kadrovi za isti su snimljeni u dvorištu njenog doma u Staroj Pazovi. Zavodljiv ples svima je zapao za oko, a mini… »
Od STARE PAZOVE NAPRAVILA MALDIVE: Seka izgrmela u crvenom miniću - snimila tropski spot s bazenom i palmama u dvorištu!
Mondo 29.09.2021
Seka Aleksić objavila spot za pesmu "Lomiš me" Seka Aleksić objavila spot za pesmu "Lomiš me" Pevačica Seka Aleksić objavila je spot za pesmu "Lomiš me" koji je snimila "u udobnosti svog doma". Seka je neretko objavljivala slike i snimke iz svoje… »
Vesti dana »
Vatrena stihija guta Španiju i Francusku: Više od 200.000 ljudi primorano na evakuaciju, požar preti Madridu
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana
Sunčana i toplija subota širom Srbije, od nedelje stižu pljuskovi i grmljavina
Glas juga pre 4 satijoš 21 povezana
Stefanović: SAD nisu ukinule takse zbog Vučića; Vučić: To potpuno slučajno ne postoji
Radio 021 pre 1 satjoš 12 povezanih
Dizel, benzin i gasna ulja po novim tarifama? Vlada produžila umanjenje akciza na gorivo do 2. avgusta
Blic pre 3 satajoš 14 povezanih