Повезане вести

Озваничена сарадња Новог Сада и Источног Сарајева

Озваничена сарадња Новог Сада и Источног Сарајева

РТВ 29.09.2021
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић, приликом потписивања Споразума о сарадњи два града, истакли су да за братимљење и није био потребан документ, али да он правно… »
Вучевић: Поносан сам што Нови Сад добија још један град за пријатеља, 12. по реду за време ове администрације

Вучевић: Поносан сам што Нови Сад добија још један град за пријатеља, 12. по реду за време ове администрације

Мондо 29.09.2021
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић потписали су Споразум о сарадњи два града, највиши правни акт у Републици Србији који регулише односе између локалних самоуправа… »
Вучевић:Поносан сам што Нови Сад добија још један град за пријатеља, 12. по реду за време ове администрације

Вучевић:Поносан сам што Нови Сад добија још један град за пријатеља, 12. по реду за време ове администрације

Курир 29.09.2021
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић потписали су Споразум о сарадњи два града, највиши правни акт у Републици Србији који регулише односе између локалних самоуправа. Споразум… »
Потписан Споразум о сарадњи Новог Сада и Источног Сарајева

Потписан Споразум о сарадњи Новог Сада и Источног Сарајева

Дневник 29.09.2021
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић потписали су Споразум о сарадњи два града, највиши правни акт у Републици Србији који регулише односе између локалних самоуправа. Споразум… »

Вести дана »