Povezane vesti
Kako da se otarasite dosadnih notifikacija koje vam stalno stižu na telefon i još 5 korisnih fora za Android
Srbija danas 29.09.2021
Ne moraju svi sve da ih znaju, ali među njima svakako ima onih koje i te kako mogu biti korisne... Android svakodnevno koristi veoma veliki broj ljudi širom sveta. Taj operativni sistem za mobilne uređaje korisnicima nudi mnogo korisnih opcija i… »
Šta možete da uradite da biste sebi olakšali korišćenje Androida?
Telegraf 29.09.2021
Nisu sve opcije svima potrebne, ali među njima ima onih koje i te kako mogu biti korisne... Operativni sistem Android svakodnevno koristi više od dve milijarde ljudi širom sveta. Međutim, većina koristi samo ono najosnovnije i nema uvid u brojne korisne… »
Vesti dana »

Komemorativne šetnje za žrtve u padu nadstrešnice u Novom Sadu: Sveće, cveće i 16 minuta tišine (foto, video)
Blic pre 46 minutajoš 58 povezanih

"Još je veći poraz što napad dolazi od strane žene": Oglasila se Sandra Božić: Eskaliralo je sve ono na šta smo upozoravali prethodnih meseci
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih

Ovo je sastav Zvezde za Porto: Milojević pravi samo jednu izmenu u odnosu na Seltik
Telegraf pre 21 minutajoš 38 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 31 minutajoš 23 povezane