Povezane vesti
Đoković odustao od „petog grend slema“
Nova 29.09.2021
Novak Đoković neće učestvovati na Indijan Velsu, potvrdio je organizator turnira. „Razočarani smo što Novak neće moći da se takmiči na Indijan Velsu ove jeseni. Nadamo se da ćemo ga videti ponovo u teniskom raju sledeće marta da se takmiči… »
Novak ne igra u pustinji, propušta i četvrti masters u Severnoj Americi
N1 Info 29.09.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati na mastersu u Indijan Velsu, potvrdio je organizator. „Žao mi je što ove godine neću videti svoje navijače u Indijan Velsu i što neću igrati u pustinji, svom omiljenom mestu. Nadam se da se… »
Stigla zvanična potvrda, Novak odustao!
Sportske.net 29.09.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas je i zvanično odustao od nastupa na Indijan Velsu "Žao mi je što neću videti moje navijače u Indijan Velsu i što neću igrati u pustinji, mom omiljenom mestu. Nadam se da se vidimo sledeće godine"… »
Šok! Novak odustao od 5. Grend slema sezone! Đoković se hitno oglasio, njegova poruka je razočarala Amerikance
Mondo 29.09.2021
Novak Đoković neće igrati u Indijan Velsu. Novak Đoković neće igrati u Indijan Velsu. Zvanična potvrda je stigla. Novak Đoković neće učestvovati na Mastersu u Indijan Velsu. Turnir koji nosi 1000 poena, a koji često nazivaju petim grend slemom… »
Vesti dana »
Netanjahu besan na Međunarodni krivični sud: 'Mi brinemo o ljudima u Gazi'
NIN pre 29 minutajoš 16 povezanih
Kako će Putin da odgovori: Svet strepi od odmazde Kremlja zbog ATACMS raketa: Ima nekoliko opcija, ali ova će mu biti prvi izbor
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih
Miškovićeva ćerka se sa mužem goranom karićem provodila kod Brene: Ivana na vrtoglavim potpeticama, a njen suprug je nedavno rešio da skroz promeni imidž (foto)
Blic pre 30 minutajoš 8 povezanih
Kompanija Elona Muska dobila u Kanadi dozvolu da testira čip za mozak
Al Jazeera pre 29 minutajoš 1 povezana