Povezane vesti
Kurti se žalio Hrvatima: Srbija sa vojnim arsenalom došla do prelaza
Vesti online 30.09.2021
Kosovski premijer Aljbin Kurti kaže da su prelazi Jarinje i Brnjak u krizi ne zbog Srba, već zbog vlasti u Beogradu. – Mi još imamo problema sa Srbijom, Kosovo nije problem. Problem je Srbija – rekao je Kurti odgovarajući na pitanje da li su registarske… »
Kurti za HRT: Kosovo nije problem, problem je Aleksandar Vučić
Nova 30.09.2021
Mi još imamo problema sa Srbijom, Kosovo nije problem. Problem je Srbija, pogotovo predsednik te države koji misli i priča kao 90-ih prošlog veka, granični prelazi Jarinje i Brnjak u krizi su ne zbog Srba, već zbog predsednika Srbije, kazao je kosovski… »
Kurti za HRT: Kosovo nije problem, problem je Aleksandar Vučić
Danas 29.09.2021
Mi još imamo problema sa Srbijom, Kosovo nije problem. Problem je Srbija, pogotovo predsednik te države koji misli i priča kao 90-ih prošlog veka, granični prelazi Jarinje i Brnjak u krizi su ne zbog Srba, već zbog predsednika Srbije, kazao je kosovski… »
Vesti dana »
Prodaja NIS-a: MOL dobio još dve nedelje da završi pregovore sa Gaspromnjeftom
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih
Slučaj "Zvicer" i bezbednost Vučića u Tivtu: "Ako je BIA imala takve podatke, morali su da ih podele sa partnerima", kažu izvori Nove iz bezbednosnih struktura
Nova pre 2 satajoš 40 povezanih
Šmit se oglasio: Visoki predstavnik i OHR ostaju - bonska ovlašćenja nisu dovedena u pitanje (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 30 povezanih
Macron rekao da Francuska ostaje uz Crnu Goru u završnici puta ka EU
Slobodna Evropa pre 46 minutajoš 60 povezanih