Povezane vesti
Kurti se žalio Hrvatima: Srbija sa vojnim arsenalom došla do prelaza
Vesti online 30.09.2021
Kosovski premijer Aljbin Kurti kaže da su prelazi Jarinje i Brnjak u krizi ne zbog Srba, već zbog vlasti u Beogradu. – Mi još imamo problema sa Srbijom, Kosovo nije problem. Problem je Srbija – rekao je Kurti odgovarajući na pitanje da li su… »
Kurti za HRT: Kosovo nije problem, problem je Aleksandar Vučić
Nova 30.09.2021
Mi još imamo problema sa Srbijom, Kosovo nije problem. Problem je Srbija, pogotovo predsednik te države koji misli i priča kao 90-ih prošlog veka, granični prelazi Jarinje i Brnjak u krizi su ne zbog Srba, već zbog predsednika Srbije, kazao je… »
Kurti za HRT: Kosovo nije problem, problem je Aleksandar Vučić
Danas 29.09.2021
Mi još imamo problema sa Srbijom, Kosovo nije problem. Problem je Srbija, pogotovo predsednik te države koji misli i priča kao 90-ih prošlog veka, granični prelazi Jarinje i Brnjak u krizi su ne zbog Srba, već zbog predsednika Srbije, kazao je… »
Vesti dana »

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

(VIDEO) Interventna policija pendrecima tukla novosadske studente koji su oko ponoći blokirali Skupštinu grada
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 14 minutajoš 7 povezanih

Dačić: Srpska policija nikada u svojoj istoriji nije koristila nezakonita sredstva, pa ni 15. marta
Danas pre 8 satijoš 2 povezane